Çözüldü B450M-A Pro Max II (MS-7C52) driver kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkanv17

Zeptopat
Daha fazla  
Selam herkese ilk defa masaüstü bilgisayar aldım,
Ekran kartım GeForce RTX 4060.
İşlemcim AMD Ryzen 5 5500.
Anakartım B450M-A Pro Max II (MS-7C52)
Eksik bir şey varsa sorabilirsiniz.

Çözüm
Hocam MSI'ın driverlarını kurmak istiyorum bilgisayarı kurunca otomatik olarak MSI Center'ı kurdu ama driverlar kuruldumu bilmiyorum ve ünlem gözükmüyor.

Ünlem yoksa tüm sürücüler kurulmuş durumdadır, endişelenmenize gerek yok, güle güle kullanın.

MSI Center pek önermiyorum ben, elle tek tek indirmek daha iyi, bir sorun yoksa kurcalamanıza gerek yok.

Sağlıcakla kalın.
Soruyu tam anlamadım hocam, hangi driverı kurmak istiyorsunuz? Ayrıca kuruluma gerek olmayabilir, Aygıt Yöneticisi'nden üzerinde ünlem olan sürücü mevcut mu? Bakabilir misiniz?

Hocam MSI'ın driverlarını kurmak istiyorum bilgisayarı kurunca otomatik olarak MSI Center'ı kurdu ama driverlar kuruldumu bilmiyorum ve ünlem gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-10_215937488.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 34

Ünlem yoksa tüm sürücüler kurulmuş durumdadır, endişelenmenize gerek yok, güle güle kullanın.

MSI Center pek önermiyorum ben, elle tek tek indirmek daha iyi, bir sorun yoksa kurcalamanıza gerek yok.

Sağlıcakla kalın.

Çözüm

Çok teşekkür ederim MSI Center yerine önerebileceğiniz bir şey var mı bir de sizce bu sistemle CS2 de kaç FPS almalıyım düşük ayarlarda yazarsanız sevinirim hocam.

Çok teşekkür ederim MSI Center yerine önerebileceğiniz bir şey var mı bir de sizce bu sistemle CS2 de kaç FPS almalıyım düşük ayarlarda yazarsanız sevinirim hocam.

MSI centera gerek yok, kendiniz elle kurmanız daha mantıklı olur.

CS2 de ki ayarlara, buradan bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…