S SRGNAKKC Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 85 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle, BIOS'a gelen güncellemeden sonra bu özelliği bulamıyorum. Acaba nerededir? Anakart B450M-A PRO Max. AMD cool'n' quiet özelliği
Arkadaşlar merhaba öncelikle, BIOS'a gelen güncellemeden sonra bu özelliği bulamıyorum. Acaba nerededir? Anakart B450M-A PRO Max. AMD cool'n' quiet özelliği
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 10 Aralık 2020 #2 SRGNAKKC dedi: Arkadaşlar merhaba öncelikle, BIOS'a gelen güncellemeden sonra bu özelliği bulamıyorum. Acaba nerededir? Anakart B450M-A PRO Max. AMD cool'n' quiet özelliği Genişletmek için tıkla... Bende aynı anakartı kullanıyorum, biosun hangi bölümünde vardı bu ayar? Daha önce hiç farketmedim. Artı 0 Eksi
SRGNAKKC dedi: Arkadaşlar merhaba öncelikle, BIOS'a gelen güncellemeden sonra bu özelliği bulamıyorum. Acaba nerededir? Anakart B450M-A PRO Max. AMD cool'n' quiet özelliği Genişletmek için tıkla... Bende aynı anakartı kullanıyorum, biosun hangi bölümünde vardı bu ayar? Daha önce hiç farketmedim.
KS KS S SRGNAKKC Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 85 10 Aralık 2020 #3 En altta bir sekme vardı hatırlamıyorum ama oradaydı şimdi o sekme yok. Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek E7C52AMS. 390 bu sürüme geçen olmadı mı hiç AMD cool'n quiet özelliği yeni güncellemeyle bulamıyorum Son düzenleme: 10 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
En altta bir sekme vardı hatırlamıyorum ama oradaydı şimdi o sekme yok. Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek E7C52AMS. 390 bu sürüme geçen olmadı mı hiç AMD cool'n quiet özelliği yeni güncellemeyle bulamıyorum
SalvaDorasit Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2020 #4 Hocam bende aynı kartı kullanmıyorum ve o ayar kayıp evet bende bulamadım. Artı 0 Eksi