B450M anakart ve R3 1200 AF için 1600 TL iyi midir?

Podiv

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 3.60Ghz

Anakart: Asus Prime B550M-K 4800mhz OC

Ram: NeoForza 16GB (2x8gb) 3200mhz ram bellek

Grafik Kartı: Sapphire Nitro Amd Radeon RX560 4GB Ddr5

Disk:
1. Apacer As340 Panther 480gb sata 3.0 SSD
2. SanDisk 480gb sata 3.0 SSD

Güç Kaynağı: Aercool VX Plus AE-VXP400 400 Watt Psu

Kasa: Dark X-Force ATX kasa

İşlemci Soğutucusu: Snowman T6 Ultra
Meslek
Teknisyen

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221216-192119_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20221216-192119_sahibindencom.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 45
Evet bence o civardaki teklifler kabul edilebilir
Çok ucuza gidiyor hocam o zaman. Ben de ekran kartı ve psu alacağım tek onlar kaldı yükseltmediğim. B450m chipset mATX anakartların ikinci el piyasası 600-800. Ryzen 3 1200 ikinci el piyasası ise 700-1000 arası. Uyguna verdiğimi bile düşünüyorum.

İkinci el piyasasına hiç bakmamıştım. Geçen ay bilgisayar toplamak için parça araştırıyordum; sıfırı 950tl olan anakartın şimdi ikinci eli 800TL olmuş :D Şimdi anakart ve işlemcinin sıfır 2500 bandını aşmış, fiyat normalmiş o zaman hocam :) (ama teklifleri değerlindirmekte fayda var :) )

İkinci el piyasasına hiç bakmamıştım. Geçen ay bilgisayar toplamak için parça araştırıyordum; sıfırı 950tl olan anakartın şimdi ikinci eli 800TL olmuş :D Şimdi anakart ve işlemcinin sıfır 2500 bandını aşmış, fiyat normalmiş o zaman hocam :) (ama teklifleri değerlindirmekte fayda var :) )
bir kişi sarı sitenin param güvende yöntemi ile almak istedi. Alıcı için yararlı işlem ama satıcı için açıkları varmış. Alıcı ürünü alıp beğenmedim iade etmek istiyorum diyip farklı bir ürün gönderebiliyormuş. elektronik ürünü göndermeye güvenemedim açıkçası bozup geri iade etme ihtimaline karşın.

bir kişi sarı sitenin param güvende yöntemi ile almak istedi. Alıcı için yararlı işlem ama satıcı için açıkları varmış. Alıcı ürünü alıp beğenmedim iade etmek istiyorum diyip farklı bir ürün gönderebiliyormuş. elektronik ürünü göndermeye güvenemedim açıkçası bozup geri iade etme ihtimaline karşın.
Bende öyle düşünüyorum. Ne insanlar var neler neler yapıyorlar. Özellikle de teknolojik bir alet çok daha riskli. Bulunduğunuz memleketin pazarına arz etmek en sağlıklısı :) fakat bir yandan da şöyle bir durum var: 'Param güvende' vb. hizmet sunan yerlerin, bu hizmete başlamadan önce bunları düşünmemiş olma ihtimalleri neredeyse yok. Şahsen benim çözümüm: Yüksek fiyatlı bir şey aldıktan sonra, ürün elime ulaştığında eğer bir kuşkum varsa; henüz paketi açmadan video çekmek. Paket açılışı sırasında detaylı bir video kanıtının önünde hiçbir şey duramaz diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum. Ne insanlar var neler neler yapıyorlar. Özellikle de teknolojik bir alet çok daha riskli. Bulunduğunuz memleketin pazarına arz etmek en sağlıklısı :) fakat bir yandan da şöyle bir durum var: 'Param güvende' vb. hizmet sunan yerlerin, bu hizmete başlamadan önce bunları düşünmemiş olma ihtimalleri neredeyse yok. Şahsen benim çözümüm: Yüksek fiyatlı bir şey aldıktan sonra, ürün elime ulaştığında eğer bir kuşkum varsa; henüz paketi açmadan video çekmek. Paket açılışı sırasında detaylı bir video kanıtının önünde hiçbir şey duramaz diye düşünüyorum.
Alacak olsam güvenebilirim ama satarken sorun yaşamak istemiyorum. Zaten 7-8 kişi ulaştı yaşadığım şehirden 1-2 saat içinde.

En azından refernasli kişilere güven veren kişilere sat ben 4kez falan sattım ya telefondan aradı güven verdi yada referansları iyidi o şekilde sattım hiç problem yaşamadım ama elbet risk var satıcı adına, o yüzden karşıda kişi ya referansı iyi olmalı yada güven vermeli o şekilde satabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı