B450M-H ile uyumlu ekran kartı önerisi

Radyqoo

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 5 1600 işlemci, GTX 1050 Ti ekran kartı, 16 GB RAM, 500 GB SSD + 500 GB SATA SSD.

PC eskidi, artık ekran kartım öldü ölecek, son nefeslerinde.
Bütçem ortalama maksimum 15K, zor durumda 20K.

Acayip bir şey beklemiyorum; 10K'ya bile olur.
PC ile CS, Valorant, LoL, Minecraft falan oynansın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi 5600 yapıp ekran kartını 9060XT yapabilirsiniz. Dediğiniz oyunlarda çok büyük fark yakalarsınız 21k ya halledilir. Umarım PSU yeterli olur.

Ekran kartı bir tık tuzlu kaçıo çok iyi bir şeye ihtiyacım yok başka önerdiğin var mı?
bide psu nerden öğrenicem üşendim kutusuna bakmaya

RTX 3050 Ryzen 5 5500 anakartıma uyarmı
hem ucuz hem işimi görür fazlasıyla

Son düzenleme:
Kasanın içine bakmak dışında kutusu hariç bir yerde göremezsin ne kadar olduğuna. 5600 ile 4060 kombini yapabilirsiniz öyleyse 19bin tutuyor. Ekran kartını 2. elden alırsanız çok daha uyguna gelir. Kalan parayla işlemci soğutucu alınabilir. Sıfır alırım dersen 3 parça 20bin tutuyor toplamda. Soğutucu olarak da Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alabilirsin yeterli olacaktır.

Ekran kartı bir tık tuzlu kaçıo çok iyi bir şeye ihtiyacım yok başka önerdiğin var mı?
Bir de PSU nereden öğreneceğim üşendim kutusuna bakmaya.

RTX 3050 Ryzen 5 5500 anakartıma uyar mı?
Hem ucuz hem işimi görür fazlasıyla.

3050 çok gereksiz bir kart yerine ilinci elden 3060 12 GB alın. 5500 yerine 5600 daha iyi olacaktır. Ciddi performans artışı var çünkü.

Kasanın içine bakmak dışında kutusu hariç bir yerde göremezsin ne kadar olduğuna. 5600 ile 4060 kombini yapabilirsiniz öyleyse 19bin tutuyor. Ekran kartını 2. elden alırsanız çok daha uyguna gelir. Kalan parayla işlemci soğutucu alınabilir. Sıfır alırım dersen 3 parça 20bin tutuyor toplamda. Soğutucu olarak da Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alabilirsin yeterli olacaktır.

3050 çok gereksiz bir kart yerine ilinci elden 3060 12 GB alın. 5500 yerine 5600 daha iyi olacaktır. Ciddi performans artışı var çünkü.
2. el olarak nası güvenicem neye bakıcam alınırmı alınmazmi die

Furmark testi isteyin kutu fatura garanti olan varmı diye bakın. Furmark testinin(en az 30dk) sonuçlarını sıfır Kart sonuçları ile kıyaslayın yakın değerler alınmışsa satıcı ile anlaşın mümkünse elden teslim alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı