B450M-HDV R4.0 driver güncellemeleri nasıl yapılır?

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni RTX 4060 Ryzen 5600 sistem aldım anakartla ilgili bazı sorularım olacak.

BIOS 7.40'taydı son stabil sürüm olan 10.10'a güncelledim.

Anakartla ilgili indirebileceğim şeyler burada gözüküyor ama bir şey dikkatimi çekti buradaki chipset Driver'ı 2021 yılına ait. Oysa https://www.amd.com/en/support/downloads/previous-drivers.html/chipsets/am4/b450.html burada B450 için 2024 tarihine ait daha güncel bir sürüm gözüküyor. Acaba diyorum benim kartımda B450 ama m-HDV r4.0 ifadesi yer aldığı için başka sürücüsü mü var yoksa anakartın kendi sitesinde chipset driverını güncel versiyonuyla değiştirmemişler mi?

Bir de diğer indirilebilir seçeneklerden hangisini indireyim Realtek sürücüsü var mesela ama chipset driverını eski bıraktılarsa onu da eski bırakmış olabilirler. Hangi sürücüleri nereden indireyim kısaca?

Güncel Chipset sürücüsü
Ekran kartı sürücüsü hariç diğer sürücüleri anakartınız üzerinden edinebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam başka hangi sürücüleri indireyim?

Bir de konuyla alakasız olacak ama bir oyunda numlock tuşlarını kullanmam gerekiyor ama yeni aldığım EK871 GTR klavyemde numlock tuşları yok nasıl olacak bu iş ?
oyundaki tuş atamaalarını değiştirin. Başka yolu yok gibi duruyor.

oyundaki tuş atamaalarını değiştirin. Başka yolu yok gibi duruyor.
Hocam aklıma bir fikir geldi mesela F1 F12 tuşları da FN ile basılıyor. FN tuşunu faremin yan butonuna atarsam her seferinde klavyeden FN'ye basacağıma uğraşacağıma oradan hallederim. Daha hızlı olur yani ama bi daha klavye alacağım zaman tam tuşlu klavye alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…