Çözüldü B450M-K anakarttaki M.2 SSD nasıl çıkarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OmerYigit_X

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
MLD M300 500GB
Anakart
Gigabyte B450M K
Gigabyte B450M k anakartim mevcut ve MLD M300 500GB bir SSD kullanıyorum. Anakartimi garantiye göndereceğim ve SSD'yi çıkartmadim yardımci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20230513_130254_1.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
Gigabyte B450M k anakartim mevcut ve MLD M300 500GB bir SSD kullanıyorum. Anakartimi garantiye göndereceğim ve SSD'yi çıkartmadim yardımci olur musunuz?
Sizin anakartın modeline göre nasıl bilemiyorum ama genelde şu fotoğrafta işaretlediğim plastik tapa gibi oraya takılmış vaziyette. Nazikçe çekerek tapayı çıkarıp SSD'yi boşa çıkarabilirsiniz.
Sizin anakartın modeline göre nasıl bilemiyorum ama genelde şu fotoğrafta işaretlediğim plastik tapa gibi oraya takılmış vaziyette. Nazikçe çekerek tapayı çıkarıp SSD'yi boşa çıkarabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…