Hocam önde 3 arkada 1 fan var ve bu fanlar çoklayıcı ile bağlı. Ayrıyetten sıvı soğutma ve sıvı soğutmanın fanları var. Öndeki 3 fan ve 1 fan çoklayıcı ile bağlı şekilde geldi zaten bana. Ben şu anda öndeki 3 fan ve arkadaki 1 fanı iptal edip CPU Fan slotuna sıvı soğutucu fanlarını (ürünün kendi kutusunda verilen çoklayıcı ile) bağladım. CHA fan slotunda da sıvı soğutmanın pompası takılı şu anda.
Ben şöyle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur bilmiyorum ancak öndeki 3 fan ve arkada 1 fan çoklayıcı ile bağlı olduğundan onu tek slot olarak sayıp bu ismini verdiğim çoklayıcı alıp CHA fan slotuna hem pompayı hem arkadaki ve öndeki fanları takmayı düşünüyordum. Sorun çıkarır mı anakartıma herhangi bir sıkıntısı olur mu diye sormak istedim.
Anakartıma herhangi bir sıkıntısı olur mu ya da PSU (550W 80+) yeterlilik konusunda bir sıkıntı çıkarır mı diye merak içindeyim.
Dediğim gibi olmaz ise alttaki ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...