B450M PRO- M.2 Max ile HD 4850 uyumlu mu?

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım bozulduğu için eski ekran kartımı çıkarttım. Benim sistemim altta yazdığım şekilde ve bu sisteme takacağım kartın linkini bırakıyorum, bu sisteme bu kartı taksam herhangi bir sıkıntı olur mu? Şu anlık ekran kartı alacak durumum yok başka.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB soket AM4 fanlı.
Anakart: MSI B450M PRO- M.2 Max AMD B450 soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming anakart.
RAM: Team T-Force Delta TUF Gaming alliance RGB 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming RAM.
SSD: Team CX1 T253x5480G0C101 480GB 530-470MB/s 2.5" SATA 3 SSD disk.
HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 3.5" 64MB SATA 3 sabit disk.
Kasa: Gamepower Horizon Gaming 4*120mm RGB fan 650W 80+ bronz dahili PSU'lu RGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. CSM ne oluyor? Son olarak GTA V hala oynayabilir miyim? Sanırım oynayamam değil mi?
GTA 5'i en düşük ayarlarda bile oynayabileceğinizi sanmıyorum. Aşırı kasacaktır.

CSM ise UEFI desteklemeyen eski parçaların UEFI ile birlikte çalışabilmesini sağlayan ayardır. Eskiye dönük parçalar olduğunda açılması gerekiyor yani.

Ayrıca VALORANT gibi oyunları da ekran kartınız DX10.1 olduğu için oynayamayacaksınız.

Son düzenleme:
GTA 5'i en düşük ayarlarda bile oynayabileceğinizi sanmıyorum. Aşırı kasacaktır.

CSM ise UEFI desteklemeyen eski parçaların UEFI ile birlikte çalışabilmesini sağlayan ayardır. Eskiye dönük parçalar olduğunda açılması gerekiyor yani.

Ayrıca Valorant gibi oyunları da ekran kartınız DX10.1 olduğu için oynayamayacaksınız.

Anladım çok teşekkür ederim benim sistem UEFI üzerine kurulu sıkıntı cıkmaz değil mi LoL oynatsa yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı