B450M S2H anakart BIOS'u nasıl güncellenir?

Agah gibi

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2020
Mesajlar
3.076
Çözümler
28
B450M S2H anakart BIOS'unu nasıl güncellerim?
XFX RX550 2 GB GDDR5.
Aerocool 400W PSU.
Adata D30 3200 MHz 8 GB.

Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart Gigabyte B450M S2H (rev. 1.x) mi? Revizyon olarak farklı sürümleri mevcut. Revizyon sürümünü ve BIOS sürümünü belirtin ona göre dosyasını paylaşalım. Dosya paylaşımı yapıldıktan sonra aşağıdaki Technopat rehberine göre yapabilirsiniz.

Gigabyte Anakart BIOS Güncelleme
Hocam şu.

@NooName Hocam anakartı direkt sıfır olarak kasaya montaj edeceğim.
 
BIOS sürümünü de belirtin. Bazı anakartlarda BIOS güncellemesi yaparken sürüm güncellemesini atlamak sıkıntı çıkarıyor. İşi garantiye almak için sırayla yapmak zorundasınız. Sıfır olarak monte edecekseniz en güncel BIOS olarak gelebilir yada bir önceki sürüm ile gelebilir. Kurulum yaptıktan sonra güncelleme işine bakmak daha mantıklı. Anakart kutusunda ilk sürümde yazmıyordu revizyon modeli. Gigabyte diğer revizyon sürümlerinde kutuda belirtmeye başladı. Daha doğrusu S2H S2 diye belirtmeye başladı. Zaten kutusuda farklı galiba. Sizinki ilk model. Aşağıdaki dosyayı rehbere göre flaşlayabilirsiniz.

Gigabyte B450m S2H 13.10.2021 BIOS
 
Son düzenleme:
BIOS sürümünü de belirtin. Bazı anakartlarda BIOS güncellemesi yaparken sürüm güncellemesini atlamak sıkıntı çıkarıyor. İşi garantiye almak için sırayla yapmak zorundasınız. Sıfır olarak monte edecekseniz en güncel BIOS olarak gelebilir yada bir önceki sürüm ile gelebilir. Kurulum yaptıktan sonra güncelleme işine bakmak daha mantıklı. Anakart kutusunda ilk sürümde yazmıyordu revizyon modeli. Gigabyte diğer revizyon sürümlerinde kutuda belirtmeye başladı. Daha doğrusu S2H S2 diye belirtmeye başladı. Zaten kutusuda farklı galiba. Sizinki ilk model. Aşağılık dosyayı rehbere göre flaşlayabilirsiniz.

Gigabyte B450m S2H 13.10.2021 BIOS
Anladım hocam. Montajı yaptıktan sonra konuya sizi tekrar etiketleyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı