B450M S2H anakartli sisteme işlemci ve fan önerisi

Benim öğrendiğime göre taşımada az yer kapladıkları ve ulaşım maliyeti üretim yerlerinden satış alanlarına ucuza mal olduğu için düşük fiyatlara satılıyor. Çok da bilgi sahibi değilim tabii ama forumlarda öyle okudum bu zamana kadar.
Elden kendim almak için Eskişehir'de mağazaları gezindim fakat zaten satıcı firmalar kendi satış merkezlerinde tutmuyor bu ürünleri, diyorlar ki size kayıt oluşturuyoruz buraya getiriyorlar sonra size ulaşıp ürünü almanızı bekliyoruz gibi bir prosedür var şu an. Bahsettiğim mağazalar Vatan ve Mediamarkt.

Sizin fiyat neredeyse 2K bandına çıkıyor, aynı fiyat olan 1599 TL'ye varsa buyurun önerin. Soğutma performansları arasında pek çok 240mm sıvı soğutma ile bu tarz kule tipi soğutucular arasında ciddi fark yok hatta kiminde sıvı soğutma geride bile kalıyor, ek olarak kule soğutucuyu tornunuza bile miras bırakabilirsiniz pompa arızası vs gibi riski yok. Arkadaşa tray işlemci vs muhabbeti yapmışsınız, işlemcilerde ikinci el piyasada kutunun arandığını ve fiyata etki ettiğini asla görmedim, zaten siz satarken Tray'de olsa kutulu da olsa işlemci ikinci el. Tartışmayada gerek yok arkadaş 1000 TL bütçem var demiş, ikimizinde önerisi olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tray şekilde Ryzen 3 1200, Ryzen 3 4100 ve Ryzen 5 7500F aldım Teknobiyotik'ten. Zaten işlemci kutunun içinde olan şeffaf koruma kutusu içinde geliyor ve ek olarak gayet de güzel paketliyorlar. Faturanız olduğu sürece de garantiniz işliyor. Kuruntu yapmayı gerektirecek bir durum yok.

Çok fazla 2. el ticaret yaptım kutun olursa ürünün değerlenir ve daha temiz olarak görülür.

Çok fazla 2. el ticaret yaptım kutun olursa ürünün değerlenir ve daha temiz olarak görülür.

Dolapta 30 Sahibinden'de 5 adet e-satışım var, ilaveten sahibinden ve marketplace üzerinden de satış yaptım. Son 2 yılda elimden 10 tane masaüstü sistem çıktı bir kişi bile alırken işlemcinin kutusu nerede diye sormadı. Hocam bu işlemci ve piyasada tray olarak da satılması kabul gören bir durum. Dediğiniz şey RAM, anakart vs gibi ürünler olsa anlarım. Kaldı ki hadi diyelim siz haklısınız arkadaş al sat yapmak için sistemi kurmamış yetersiz kaldığı için upgrade ediyor, ileride satacağı zamanda muhtemelen sistemdeki hiçbir parçanın kutusunu kimse sormayacak. Hatta sattığım bazı sistemlerde kutuları istemediler bile çöpe attım. Durduk yere fazlada para verdirteceksiniz.

Bence tray konusunda bana fikir vermektense arkadaşa 1000TL maksimum bütçe ile kule fan önerinde yardımcı olalım.

Haklısınız hocam.

Size son bir soru sormak istiyorum, işlemci ve soğutucu almak için hangi siteleri önerirsiniz? Pek güvenemiyorum internetten alışverişlerde kendime. Önerileriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…