B450M S2H kulaklık ve hoparlör bağlantısı yapmak

Kaan25

Megapat
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
179
Çözümler
1
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Turizm.
Arkadaşlar merhaba;

Kullandığım kulaklık Rampage RM-K27 X-jammer. 3.5 mm jak çıkışı var. Kasanın arkasına aşağıdaki çoklayıcıdan alıp bağladım. Buraya kadar herhangi bir sorun yok. Fakat aynı zamanda bilgisayarımda 2+1 ses sistemi mevcut. 3.5 mm çıkışını kasanın ön kısmında tek olarak bulunan hoparlör/kulaklık çıkışına bağladım. Müzik dinlediğimde hoparlör ve kulaklıktan aynı anda ses geliyor. Hoparlörü kapatarak ya da kulaklığın sesini kısarak tek aygıttan ses çıkışı alıyorum.
Kulaklık ya da hoparlörden tek başına nasıl ses alabilirim? Anakartım Gigabyte B450M S2H. Ses kartı Realtek. Görselleri ekledim.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

boya-3-5mm-kulaklik-mikrofon-cogaltici-1.jpg ss 2.png ss.jpg
 
Ses sistemini arkaya bağla kullandığın ayırıcıyı ve kulaklığı ön tarafa bağla.

Kasanın önünde tek bir tane kulaklık mikrofon çıkışı olduğu için ayırıcının 2 ucunu bağlayamıyorum hocam.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı