Çözüldü B450M S2H V2 BIOS güncellemesi sonrası bilgisayar ekran kartını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UcanPANDA28

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben yeni ekran kartı aldım driver kurulumunu falan yaptım dünden beri çalışıyordu, BIOS güncellemesi yaptıktan sonra ekran kartından görüntü alamamaya başladım. Sistem APU, anakarttaki HDMI girişinden görüntü alabiliyorum ama aygıt yöneticisinde de ekran kartı görünmüyor. Ekran kartının fanları çalışıyor, ışığı yanıyor, hatta ısınıyor ama PC kartı görmüyor. BIOS'tan önceliği ayarlamak gerekiyormuş galiba o nasıl yapılıyor?

B450M S2H v2.
R5 3400G.
Intel Arc a750.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS ayarlarindan cevre birimleri kategorisine gelip initial display output ayarini PCI-e 1 slot yap
BIOS ayarlarindan cevre birimleri kategorisine gelip initial display output ayarini PCI-e 1 slot yap

Çözüm
Sorun çözüldü, ayar dediğiniz gibiydi değiştirdim ıgd Video'yu seçtim şu an aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı görünüyor.

Bir şey daha sormak istiyorum hangi ekran kartının öncelikli olduğunu nereden anlayabilirim?

Yeni konular

Geri
Yukarı