yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 İşlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
İşlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 28 Eylül 2021 #2 Sıkıntı yaşayacağını zannetmem. BIOS güncellemesi ile kullanırsın. Fakat OC yapma gibi bir planın var ise, anakart yetersiz.
Sıkıntı yaşayacağını zannetmem. BIOS güncellemesi ile kullanırsın. Fakat OC yapma gibi bir planın var ise, anakart yetersiz.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #3 İşlemci optimum şekilde soğutulduktan sonra Boost değerleriyle çalıştırılabilir. @CillianMurphy'e katılıyorum tabii. Sınırı bilmek gerekiyor.
İşlemci optimum şekilde soğutulduktan sonra Boost değerleriyle çalıştırılabilir. @CillianMurphy'e katılıyorum tabii. Sınırı bilmek gerekiyor.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Eylül 2021 #4 Destekledigini belirtiyorlar lakin guncellemen gerekir anakarti. OC konusunda bir sey diyemem.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 OC düşünmüyorum stok değerler gayet yeterli. ID-Cooling SE-224-XT Soğutucum var, sanırım sorun yaşamicam.
OC düşünmüyorum stok değerler gayet yeterli. ID-Cooling SE-224-XT Soğutucum var, sanırım sorun yaşamicam.
hec91 Centipat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #6 yaschares dedi: İşlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Gigabyte iyidir üzmez. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.3 fiyat da iyi ben 460 TL e A320 olanını almıştım.
yaschares dedi: İşlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Gigabyte iyidir üzmez. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.3 fiyat da iyi ben 460 TL e A320 olanını almıştım.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #7 hec91 dedi: Gigabyte iyidir üzmez. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.3 fiyat da iyi ben 460 TL e A320 olanını almıştım. Genişletmek için tıkla... Elimde bu anakart mevcut, ekstra anakart masrafı yapmamak için sormuştum.
hec91 dedi: Gigabyte iyidir üzmez. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.3 fiyat da iyi ben 460 TL e A320 olanını almıştım. Genişletmek için tıkla... Elimde bu anakart mevcut, ekstra anakart masrafı yapmamak için sormuştum.
hec91 Centipat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #8 yaschares dedi: Elimde bu anakart mevcut, ekstra anakart masrafı yapmamak için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz kulanırsın belirttiğin işlemci ve anakartı.
yaschares dedi: Elimde bu anakart mevcut, ekstra anakart masrafı yapmamak için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz kulanırsın belirttiğin işlemci ve anakartı.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #9 @yaschares Güzel bir soğutucunuz var. Sorun yaşamanız olası değil. İyi kullanımlar dilerim.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #10 alihanvardertyok dedi: @yaschares Güzel bir soğutucunuz var. Sorun yaşamanız olası değil. İyi kullanımlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
alihanvardertyok dedi: @yaschares Güzel bir soğutucunuz var. Sorun yaşamanız olası değil. İyi kullanımlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.