D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 23 Haziran 2024 #1 B450M sh V2 kullanıyorum BIOS girmek için kullandığım tuşa basınca siyah ekranda kalıyor. Windows 11 kullanıyorum daha önceden BIOS'a girebilmiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
B450M sh V2 kullanıyorum BIOS girmek için kullandığım tuşa basınca siyah ekranda kalıyor. Windows 11 kullanıyorum daha önceden BIOS'a girebilmiştim.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.963 Çözümler 982 23 Haziran 2024 #2 Ekran kartınız nedir? RX400 veya RX500 serisi mi?
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 23 Haziran 2024 #3 Marix dedi: Ekran kartınız nedir? RX400 veya RX500 serisi mi? Genişletmek için tıkla... rtx 3060ti
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.963 Çözümler 982 23 Haziran 2024 #4 BIOS güncel değilse güncelleyin, farklı görüntü kablosu ile deneyin, sizdeki donanımlarda bu şekilde kronik bir problem yok.
BIOS güncel değilse güncelleyin, farklı görüntü kablosu ile deneyin, sizdeki donanımlarda bu şekilde kronik bir problem yok.
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 23 Haziran 2024 #5 Marix dedi: BIOS güncel değilse güncelleyin, farklı görüntü kablosu ile deneyin, sizdeki donanımlarda bu şekilde kronik bir problem yok. Genişletmek için tıkla... bios güncel kabloyu deneyeceğim şimdi ama bazı yerlerde anakartın pili varmış sanırım onu çıkarıp takmak işe yarar mı
Marix dedi: BIOS güncel değilse güncelleyin, farklı görüntü kablosu ile deneyin, sizdeki donanımlarda bu şekilde kronik bir problem yok. Genişletmek için tıkla... bios güncel kabloyu deneyeceğim şimdi ama bazı yerlerde anakartın pili varmış sanırım onu çıkarıp takmak işe yarar mı
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.963 Çözümler 982 23 Haziran 2024 #6 dantethepizzaman dedi: BIOS güncel kabloyu deneyeceğim şimdi ama bazı yerlerde anakartın pili varmış sanırım onu çıkarıp takmak işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarları sıfırlanır o şekilde, sizin durum pek alakalı değil, ama deneyebilirsiniz.
dantethepizzaman dedi: BIOS güncel kabloyu deneyeceğim şimdi ama bazı yerlerde anakartın pili varmış sanırım onu çıkarıp takmak işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarları sıfırlanır o şekilde, sizin durum pek alakalı değil, ama deneyebilirsiniz.
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 24 Haziran 2024 #7 hocam bilgisayarı açarken bile normalde asus, gigabyte falan yazar ya o bile yok bende
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.963 Çözümler 982 24 Haziran 2024 #8 BIOS'a girmeye çalıştığınızda girmeden Windows açılırsa Fastboot ve CSM ile alakalı, ama girip siyah ekranda kalıyorsa o başka.
BIOS'a girmeye çalıştığınızda girmeden Windows açılırsa Fastboot ve CSM ile alakalı, ama girip siyah ekranda kalıyorsa o başka.
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 24 Haziran 2024 #9 Marix dedi: BIOS'a girmeye çalıştığınızda girmeden Windows açılırsa Fastboot ve CSM ile alakalı, ama girip siyah ekranda kalıyorsa o başka. Genişletmek için tıkla... fastboot kapalı kablo olayını bir halledemedim başka kablo bulamadım csm ne bilmiyorum
Marix dedi: BIOS'a girmeye çalıştığınızda girmeden Windows açılırsa Fastboot ve CSM ile alakalı, ama girip siyah ekranda kalıyorsa o başka. Genişletmek için tıkla... fastboot kapalı kablo olayını bir halledemedim başka kablo bulamadım csm ne bilmiyorum