B550 anakartlar icin beklenir mi?

Sarp Erbay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba elimde GTX 1660 Ti ve diger sistem parcalari bulunmakta sadece islemci ve anakart kaldi. Önerileriniz ne olur benim icin? 2400 TL bütçem var beklersem daha ne kadar beklerim b550 anakartlari? Yoksa bana bir seyler onerebilir misiniz? 9400f mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar merhaba elimde GTX 1660 Ti ve diger sistem parcalari bulunmakta sadece islemci ve anakart kaldi. Önerileriniz ne olur benim icin? 2400 TL bütçem var beklersem daha ne kadar beklerim b550 anakartlari? Yoksa bana bir seyler onerebilir misiniz? 9400f mesela.
Beklemeye değer 1 ay kaldı çekirdek artışından ziyade tek çekirdeğe önem vermiş olabilir çok iddalı gibi beklemeye değer.

Kesinlikle beklemelisin zaten şurada ne kadar vakit kaldı hem PCI express 4.0 geliyor bence beklemeye değer
Üstelik Ryzen 5 3600x İ5 9600k'ya karşı olarak geliyor ve tahminimce daha ucuz olacaktır. Bu beklemek için bir neden daha. Arkadaşlar teknoloji kendini sürekli yeniliyor hesabına getirmiş ama şurada çok az bir vakit kaldı hem 1 yıllık bir işlemci mı almak istersin yoksa yeni çıkmış mı? Tabi ki seçim senin ama beklemeye kesinlikle değer

Teknolojik gelişmelerin olduğu aylar ve piyasaya yeni ürünlerin çıkacağı tarihler oluyor bunlara yaklaşıldığı zamanlar bence beklenilir. Mesela yeni yıla girerken bazı ürünler çıkabiliyor o sıralar beklenebilir. Sonra haziran sonrası ürünler çıkıyor onlarda beklenebilir. Ama Şubat-Mayıs arası ve Ağustos-Kasım arasında beklemek mantıksız gibi geliyor bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı