B550 BIOS Güncelleme

ProDanqqels

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasayı yeni dizdim fakat daha çalıştırmadım Ryzen 5 5600X ve MSI B550 GAMING Plus anakartım var. Islemci için BIOS Update etmem gerekiyor mu yoksa bilgisayari çalıştırıp sonra mı Update yapmam gerekiyor?

Sistem çalışırsa BIOS Update yapmanı önermem. Bende de aynı anakart var. BIOS Update sonrası sistem açılmadı. Allah'a şükür BIOS reset atınca düzeldi.

Artı -3 Eksi
Yani sistemi ilk acarken sorun yasamam Update falan yapmadan doğru mudur? Ekran kartım bugün gelecek, sistemi tamamlayınca başlatabilirim direkt.

Sistem çalışırsa BIOS Update yapmanı önermem. Bende de aynı anakart var. BIOS Update sonrası sistem açılmadı. Allah'a şükür BIOS reset atınca düzeldi.

Eğer görüntü gelmiyorsa BIOS'a girip Update yapmanız gerekiyor.

Anladım hocam, direkt başlatacağım bakalım.

Başka bir bilgisayar ile BIOS USB'si hazırlayın. Anakartınıza 24 pin güç bağlantısını yaparak BIOS flash tuşuna basarsanız BIOS otomatik olarak güncellenecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekran kartı ne aldınız?
Rtx 3070 hocam
Başka bir bilgisayar ile BIOS USB'si hazırlayın. Anakartınıza 24 pin güç bağlantısını yaparak BIOS flash tuşuna basarsanız BIOS otomatik olarak güncellenecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hallettim hocam dün sistemi kurdum BIOS güncelleştirmeme bile gerek yoktu ama güncelleştirdim ben

Nerden resetledin acaba bende bios güncelledim pc acıldı sonra kapattım bios girdim xmp profilini değiştirdim f10 yaptım çıktım sonra açtım siyah ekrandan başka birşey gelmiyor şuan acil destek lazım teşekkür ederim

@Ersadoark öncelikle BIOS pilini çıkarım 10 saniye bekleyin. Geri taktığınızda açılması gerek. Olmazsa anakart marka modelinizi rica
Pc den elektriği kestim bios pilini çıkardım 10 dk sonra taktım ama hala aynı msi b550 gaming edge wifi ryzen 5 5600xişlemci
@Ersadoark öncelikle BIOS pilini çıkarım 10 saniye bekleyin. Geri taktığınızda açılması gerek. Olmazsa anakart marka modelinizi rica edeceğim.
Pc den elektriği kestim bios pilini çıkardım 10 dk sonra taktım ama hala aynı msi b550 gaming edge wifi ryzen 5 5600x

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı