Sistem BIOS'a attığına göre:Arkadaşlar SSD'de Windows 10 yüklüydü şu an onu kullanamama sebebim nedir acaba?
Windows Boot Manager olarak ilk sıraya almadın (Düşük ihtimal zira otomatikman bundan boot etmesi gerekirdi)Yoo, niye atmasın? Salt UEFI sistemde CSm kapalı ise atar.Öyle olsa BIOS menüsüne atmaz diye biliyorum ama.
Ya da video rehberini izleyin:İlk önce Windows 11 ISO dosyasını indirin. Sonra kendinize en az 8 GB'lık bir USB bellek bulun. Sonra Rufus programını indirip indirdiğiniz ISO dosyasını Rufus programı aracılığıyla USB belleğe yazın. Sonrasında BIOS menüsünden kurulumu sağlayabilirsiniz. Aklınıza bir şey takılırsa buradayım.
Buradan Rufus indirebilirsiniz.
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Rufus: Create bootable USB drives the easy wayrufus.ie
Arkadaşlar SSD'de Windows 10 yüklüydü şu an onu kullanamama sebebim nedir acaba?
Öyle olsa BIOS menüsüne atmaz diye biliyorum ama.
Sistem BIOS'a attığına göre:Arkadaşlar SSD'de Windows 10 yüklüydü şu an onu kullanamama sebebim nedir acaba?
Windows Boot Manager olarak ilk sıraya almadın (Düşük ihtimal zira otomatikman bundan boot etmesi gerekirdi)Yoo, niye atmasın? Salt UEFI sistemde CSm kapalı ise atar.Öyle olsa BIOS menüsüne atmaz diye biliyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.