RivRivRiv Picopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 enes93 dedi: Ben de tam bu mesajı yaziyordum https://promotion.asus.com/tr/tr/q2gamingweeks# yeni öğrendim. Anakartı yarın gidip iade edeceğim inşaallah ama şöyle bir sorunum var sata kablosuna bakmak için poşeti yırtmıştım acaba sorun yaşar mıyım Genişletmek için tıkla... Niye iade ediyosun anlamadım. Senin aldığın tarih kampanya tarihi dışında mı kalıyor?
enes93 dedi: Ben de tam bu mesajı yaziyordum https://promotion.asus.com/tr/tr/q2gamingweeks# yeni öğrendim. Anakartı yarın gidip iade edeceğim inşaallah ama şöyle bir sorunum var sata kablosuna bakmak için poşeti yırtmıştım acaba sorun yaşar mıyım Genişletmek için tıkla... Niye iade ediyosun anlamadım. Senin aldığın tarih kampanya tarihi dışında mı kalıyor?
enes93 Femtopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 27 5 Ağustos 2021 #12 RivRivRiv dedi: Niye iade ediyosun anlamadım. Senin aldığın tarih kampanya tarihi dışında mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... İncehesap.com u görmemişim bu çok iyi oldu. Acaba bu indirim üzerinden 715 TL indirim oluyor merak ediyorum.
RivRivRiv dedi: Niye iade ediyosun anlamadım. Senin aldığın tarih kampanya tarihi dışında mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... İncehesap.com u görmemişim bu çok iyi oldu. Acaba bu indirim üzerinden 715 TL indirim oluyor merak ediyorum.
RivRivRiv Picopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #13 enes93 dedi: İncehesap.com u görmemişim bu çok iyi oldu. Acaba bu indirim üzerinden 715 TL indirim oluyor merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu.
enes93 dedi: İncehesap.com u görmemişim bu çok iyi oldu. Acaba bu indirim üzerinden 715 TL indirim oluyor merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu.
enes93 Femtopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 27 5 Ağustos 2021 #14 RivRivRiv dedi: Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu. Genişletmek için tıkla... o zaman çok iyi inşaallah öyledir. Signup ASUS buradan kaydolup deneyecegim. RivRivRiv dedi: Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu. Genişletmek için tıkla... Hocam ücreti yatırdılar mı size? Son düzenleme: 11 Ağustos 2021
RivRivRiv dedi: Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu. Genişletmek için tıkla... o zaman çok iyi inşaallah öyledir. Signup ASUS buradan kaydolup deneyecegim. RivRivRiv dedi: Öyle olması lağzım. Çünkü ben 2500 e alırken. Ekran ayrıyetten 708 ₺ indirim de var yazıyodu. Genişletmek için tıkla... Hocam ücreti yatırdılar mı size?
RivRivRiv Picopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #15 enes93 dedi: o zaman çok iyi inşaallah öyledir. Signup ASUS buradan kaydolup deneyecegim. Hocam ücreti yatırdılar mı size? Genişletmek için tıkla... Asusa gerekli bilgileri verdin. Ama henüz yatan bişey yok.
enes93 dedi: o zaman çok iyi inşaallah öyledir. Signup ASUS buradan kaydolup deneyecegim. Hocam ücreti yatırdılar mı size? Genişletmek için tıkla... Asusa gerekli bilgileri verdin. Ama henüz yatan bişey yok.