B550F Gaming garanti mi iade mi?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ne yaptıysam çalıştıramadım. Geldiğinde bildiğin sıfır gibiydi. Bütün etiketleri vs üstündeydi garantisini sorguladığımda 2. ayın 26'sı gözüküyor. Ben daha 10 gün önce yeni aldım. 3649 TL'ye aldım ve şu anda 4000 TL. İade edersem daha pahalıya almam gerekecek. Sizce iade mi etmeliyim yoksa garantiye mi göndermeliyim? Değişim kabul etmiyorlar. Ellerinde başka bu anakarttan yokmuş.

İade edin ya beyaz modelini alırsınız aynı fiyatta ya da Aorus Elite alırsınız.
Ve Aorus Elite yerine neden bunu aldınız konu açtığınızı hatırlıyorum.

İade edin ya beyaz modelini alırsınız aynı fiyatta ya da Aorus Elite alırsınız.
Ve Aorus Elite yerine neden bunu aldınız konu açtığınızı hatırlıyorum.

Bütçeyi arttırabileceğimi söyledim forumda da hazır o kadar çıkıyorken ROG STRIX al dediler bende aldım. ROG STRIX'de sorun çıkması çok garip.

Firmanın suçu maalesef.
Sorununuzu çözmeyi denediniz mi hiç mesela RAM'leri yanlış slotlara takmış olabilirsiniz.

Sorun RAM arızası gibi zaten. Ama arkadaştan RAM de aldım. BIOS sıfırlama vs hepsini yaptım. Ne var ne yok denedim. Yine de aklınızda bir şey varsa söyleyin deneyeyim. Belki atladığım bir şey vardır.

Dün 3650TL idi bugün yükselmiş bu da.

Hocam tamamen PCB falan da beyaz olsa tamam da bunda sadece VRAM soğutması falan beyaz. Öyle siyah beyaz garip duruyor. Bana siyah daha hoş geldi. Hem sistemdeki her şey siyah.

Sorun RAM arızası gibi zaten. Ama arkadaştan RAM de aldım. BIOS sıfırlama vs hepsini yaptım. Ne var ne yok denedim. Yine de aklınızda bir şey varsa söyleyin deneyeyim. Belki atladığım bir şey vardır.

Anakartın altında üç tane giriş var onları kılavuza göre takmanız gerekiyor.
Ramleride 2 ve 4. Slotlara takmanız gerek.

Dosya Ekleri

• IMG_20230319_001139.jpg
    IMG_20230319_001139.jpg
    290,6 KB · Görüntüleme: 32

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı