panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Merhaba, B550M-E model anakartım var. Ethernet ile internete bağlanamıyorum. Kabloda sorun yok, eminim çünkü laptopta çalışıyor. Bilgisayardaki tüm internet sürücülerini silip yeniden yükledim ama hala düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Merhaba, B550M-E model anakartım var. Ethernet ile internete bağlanamıyorum. Kabloda sorun yok, eminim çünkü laptopta çalışıyor. Bilgisayardaki tüm internet sürücülerini silip yeniden yükledim ama hala düzelmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #31 panda26 dedi: Yaptım virus degilmis galiba. Genişletmek için tıkla... Siz en iyisi temiz kurulum yapın. Bana virüs gibi geldi. Flash belleği farklı bir bilgisayar üzerinden hazırlayın. Artı 0 Eksi
panda26 dedi: Yaptım virus degilmis galiba. Genişletmek için tıkla... Siz en iyisi temiz kurulum yapın. Bana virüs gibi geldi. Flash belleği farklı bir bilgisayar üzerinden hazırlayın.
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #32 Einstein dedi: Siz en iyisi temiz kurulum yapın. Bana virüs gibi geldi. Flash belleği farklı bir bilgisayar üzerinden hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Butun saveler gidecek ama neyse teşekkürler ilgilendiğiniz için. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Siz en iyisi temiz kurulum yapın. Bana virüs gibi geldi. Flash belleği farklı bir bilgisayar üzerinden hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Butun saveler gidecek ama neyse teşekkürler ilgilendiğiniz için.