Krm01 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Anakart: B550M-K. RAM: G.Skill 8*3200 MHz CL 16. İşlemc:i 5600X. Quad desteklemiyorsa nasıl bir kullanım sağlar ve nereden anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Anakart: B550M-K. RAM: G.Skill 8*3200 MHz CL 16. İşlemc:i 5600X. Quad desteklemiyorsa nasıl bir kullanım sağlar ve nereden anlayabilirim?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.341 Makaleler 42 Çözümler 276 22 Mart 2023 #2 Hayır Quad Channel desteklemiyor, çoğu son sınıf tüketiciye hitap eden bu tarz sistemlerde Quad Channel Mem. desteği bulunmuyor zaten. 4 adet bellek takarsan A ve B kanalları üzerinden yine Dual Channel çalışacaktır.
Hayır Quad Channel desteklemiyor, çoğu son sınıf tüketiciye hitap eden bu tarz sistemlerde Quad Channel Mem. desteği bulunmuyor zaten. 4 adet bellek takarsan A ve B kanalları üzerinden yine Dual Channel çalışacaktır.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 22 Mart 2023 #3 Çift kanal destekliyor. 4 Modül bellek takabilirsin.
Krm01 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 ChaosBey dedi: Çift kanal destekliyor. 4 Modül bellek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mithat Berhan dedi: Hayır Quad Channel desteklemiyor, çoğu son sınıf tüketiciye hitap eden bu tarz sistemlerde Quad Channel Mem. Desteği bulunmuyor zaten. 4 adet bellek takarsan A ve B kanalları üzerinden yine Dual Channel çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... CPU Z değerleri böyle, ben kısaca 2 Dual channel kullanıyorum yanlış anlamadıysam.
ChaosBey dedi: Çift kanal destekliyor. 4 Modül bellek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mithat Berhan dedi: Hayır Quad Channel desteklemiyor, çoğu son sınıf tüketiciye hitap eden bu tarz sistemlerde Quad Channel Mem. Desteği bulunmuyor zaten. 4 adet bellek takarsan A ve B kanalları üzerinden yine Dual Channel çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... CPU Z değerleri böyle, ben kısaca 2 Dual channel kullanıyorum yanlış anlamadıysam.