Çözüldü B560 Plus Wi-Fi bilgisayar açılırken anakart logosu ve BIOS ekranı görünmüyor

• Konuyu başlatan axa3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.743
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

axa3

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken anakart logosu ve BIOS'a girmem için gereken tuşun gösterildiği ekran gelmiyor. Monitörü DisplayPort üzerinden bağladım işletim sistemi Windows 10 ve 11'de denedim yine de gelmedi. Kendi monitörümü söküp evdeki eski VGA monitörümü HDMI dönüştürücü üzerinden bağladığımda (1050 Ti'da VGA yok) açılışta logo ve BIOS ekranı geliyor nedeni ne olabilir bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Anakart: TUF Gaming B560 Plus Wi-Fi
  • Monitör: LG 27GL650F-B
  • BIOS'a girmemi sağlayan monitör: BenQ GL950A

@Recep Baltaş abi bir el at gözünü seveyim.

Çözüm
Yanıt için teşekkürler Fast bootu kapatmak da sorunu çözmedi fakat çok basit bir şekilde çözdüm. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan diğer forum kullanıcıları da varmış. Çözüm DisplayPort kablomu değiştirmek oldu.
Konu benim için kapanmıştır.
Bunu yaparak BIOS'a gir.

Gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştirin.
Sorun gider.
Gelişmiş seçenekler.
UEFI donanım yazılımı ayarları.
Yeniden başlat.

BIOS'a girdikten sonra, Fast Boot özelliğini bul ve kapat.

Yanıt için teşekkürler Fast bootu kapatmak da sorunu çözmedi fakat çok basit bir şekilde çözdüm. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan diğer forum kullanıcıları da varmış. Çözüm DisplayPort kablomu değiştirmek oldu.
Konu benim için kapanmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı