Fark atıyor demeniz biraz garipsedim? Varsa kaynak görelim bizde. Hem intel sürücüleri NVidia kadar stabil değiller.6 ay öncesinden kalma bir test. B580'in driverları halen güncellenmeye devam ediyor. Kart hala stabil olmadığından bir şey demek anlamsız olur.
Fark atıyor demeniz biraz garipsedim? Varsa kaynak görelim bizde. Hem Intel sürücüleri NVIDIA kadar stabil değiller.
Bende azımsanacak kadar fark olmadığını beyan ediyorum bir kaç oyun dışında genel anlama bakarsak 4060 daha perfomanslı. Öyle değil mi?Ben öyle bir şey demedim. Bazı oyunlarda aralarında önemsenecek kadar fark oluyor. 30 FPS sizin için fark değilse, yapabileceğim bir şey yok. Ayrıca yazımdada belirttim driver problemleri yüzünden intel önermiyorum diye.
Bende azımsanacak kadar fark olmadığını beyan ediyorum birkaç oyun dışında genel anlama bakarsak 4060 daha perfomanslı. Öyle değil mi?
Bende azımsanacak kadar fark olmadığını beyan ediyorum birkaç oyun dışında genel anlama bakarsak 4060 daha perfomanslı. Öyle değil mi?
Daha performanslı değil sadece daha stabil (şu an için) başka sorun mevcut mu?Bende azımsanacak kadar fark olmadığını beyan ediyorum bir kaç oyun dışında genel anlama bakarsak 4060 daha perfomanslı. Öyle değil mi?
Sen bakma zaten. Attığım youtube videosunu izlersen daha iyi anlarsın. Bir kaç oyun dışında RTX 4060, B580'yi tokatlıyor. Bedavan konuşmaya gerek yok. Hem intel sürücüleri şuan için stabil değiller. İlerde ne olur bilinmez.Hangi genel anlam tek bir siteye mi bakacağız.
Yetmezse bizde B580'i 9800x3D ile denedik 2K Ultra ayarlarda Witcher ve bazı oyunlarda denedik B580 2K da direkt tokatlıyor zaten 4060 VRM'den cortluyor ki kaldı ki B580 ona göre daha ucuz işlemcisi de iyi B580'i her türlü besleyecek bir işlemci.
Attığım videoyu izlendin mi hiç?Daha performanslı değil sadece daha stabil (şu an için) başka sorun mevcut mu?
Sen bakma zaten. Attığım YouTube videosunu izlersen daha iyi anlarsın. Birkaç oyun dışında RTX 4060, B580'yi tokatlıyor. Bedavan konuşmaya gerek yok. Hem Intel sürücüleri şu an için stabil değiller. İleride ne olur bilinmez.
Attığım videoyu izlendin mi hiç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.