Umrumda değilsiniz zaten.Sizinle tartışmaya pek gerek yok göz ardı listeme hoş geldiniz.
Reddit vb. yerlerde hiç takıldın mı? ARC A750 ile RTX 4060 arası 1080p 19%luk, 2K'da 10%luk bir performans farkı varken RTX 4060'ın kas gücünde B580'den 25% daha güçlü olduğuna inandıran nedir anlayamadım. Stabilite konusunda 4060 daha öndeyken güç konusunda B580 ile yarışabilecek kapasitede değil onu anlamıyorsunuz. Bu kartlar geç olsa da eninde sonunda maksimum performansına ulaşan kartlar. ARC A750'nin lansman dönemi yapılan karşılaştırmalarını ve son dönem karşılaştırmalarını izlerseniz anlarsınız demek istediğimi. Bu tarz kartlarda her zaman en yeni paylaşılan test videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Şu Intel kartlara karşı argüman sunarken geçmiş tarihli videoları ve ortada net bir veri sağlamayan sadece düz mantık grafiklerle karşılaştırma yapan bench sitelerinden örnek vermekten sıkılmadınız. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin, B580 kas gücü olarak her kulvarda daha öndeyken RTX 4060 stabilite ve yazılım konusunda şu an için çok daha önde olduğunu kabul edin. Alacak kişi de buna göre tercihte bulunabilir. İnsanlara doğru yönlendirme yapmadan ezber mantığında tercihte bulunduruyorsunuz.Sen bakma zaten. Attığım youtube videosunu izlersen daha iyi anlarsın. Bir kaç oyun dışında RTX 4060, B580'yi tokatlıyor. Bedavan konuşmaya gerek yok. Hem intel sürücüleri şuan için stabil değiller. İlerde ne olur bilinmez.
Attığım videoyu izlendin mi hiç?
Dostum benchmark testleri attığım halde kendi bildiklerini okuyorlar. KS neden kumar oynasın ki? Velev ki B580 RTX 4060'dan daha iyi diyelim. Sürücüleri vasat bir kere.Arkadaşlar kendinizi bu kadar yormaya gerek yok. ChatGPT'ye de sordum açık ara önde RTX 4060. Bir ekran kartı karşılaştırması için çok tartışmaya gerek yok.
Dostum benchmark testleri attığım halde kendi bildiklerini okuyorlar. KS neden kumar oynasın ki? Velev ki B580 RTX 4060'dan daha iyi diyelim. Sürücüleri vasat bir kere.
Arkadaşlar kendinizi bu kadar yormaya gerek yok. ChatGPT'ye de sordum açık ara önde RTX 4060. bir ekran kartı karşılaştırması için çok tartışmaya gerek yok.
Bize inanmadığınız için ona sorduk mecburenChatGPT mi karar verir olmuş bunlara![]()
Bize inanmadığınız için ona sorduk mecburenEki Görüntüle 2515373
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.