hadwiger
Kilopat
O kadar tuhaf mesajlar görüyoruz ki, (!) olmadan ironi olduğunu anlamak zor.Hocam, kusuruma bakmayın benim hatam. Şaka olduğu anlaşılsın diye de gülücük koymuştum ama illa (!) koymak gerekiyor galiba.
O kadar tuhaf mesajlar görüyoruz ki, (!) olmadan ironi olduğunu anlamak zor.Hocam, kusuruma bakmayın benim hatam. Şaka olduğu anlaşılsın diye de gülücük koymuştum ama illa (!) koymak gerekiyor galiba.
Buralar ciddi. Konu dışı kategorisi değil hocamHocam, kusuruma bakmayın benim hatam. Şaka olduğu anlaşılsın diye de gülücük koymuştum ama illa (!) koymak gerekiyor galiba.
Bir de bunlarda özel mülk olayı vardı değil miEv sahibinin özel mülküne düştü o parça, ne kadar tazminat verdiler acaba?
Dışarısı soğuk çıkacak adam bulamamışlardırKoca uçakta yangın söndürücü yok mu yahu? Habere bak, boş konu.(!)
1 hafta oluyor sanırım olay olalı. Denver uçak kazası veya olayı yazarsan daha çok bilgi bulabilirsin.Ne zaman oldu? 1 saat sonra araştıracağım olayı. En sevdiğim uçaklardan birine ne olmuş böyle?
Kimse havacılık bilgimizi sorgulamaya kalkmasınYoksa ciddi bir şey olduğu kadar havacılık bilgimiz var elbet.![]()
![]()
Hocam dedim ya, muhabbetin döndüğü kişilere bakınca gerek yok sandım da varmış.Şakası bir yana cidden sanal ortamda ironi veya şaka yapıyorsak (!) ihmal edilmemeli yoksa konu çok başka boyutlara erişiyor![]()
Sosyal medya azizliği işte olsun boş verHocam dedim ya, muhabbetin döndüğü kişilere bakınca gerek yok sandım da varmış.![]()
O motor iflah olmaz maalesefMotorlara entegre yangın önleyiciler var diye biliyorum.
Var ama bazen olmuyor işte. Tam anlatamadım.Motorlara entegre yangın önleyiciler var diye biliyorum.
O motor iflah olmaz maalesef![]()
Var ama bazen olmuyor işte. Tam anlatamadım.Yani bazen ne bileyim olmuyor işte.