B960 sisteme yayın ve video için OBS ayarı önerisi

Videodaki kullanıcının işlemcisi seninkine göre çok daha iyi. Yayıncının oyun içi ayarları ve çözünürlüğü ile canlı yayın değil ama YouTube'a yükleme üzerine kayıt almayı deneyebilirsin. 900x600 çözünürlükte oynuyormuş. Bir videosunda ekran büyüdükçe FPS düşer gibi anlamsız şeyler de söylüyor. Dolayısıyla her söylediğine de inanmamak gerek.
yani sonuç ?

Canlı yayın değil, ekran kaydı ile YouTube'a video yüklemek daha iyi sonuç verebilir. OBS üzerinden daha fazla ayar düşürdüğün zaman görüntü kötü bir hal alacak. Ekran kaydı alıp paylaşmak biraz daha az yük bindirebilir. Yayıncının oyun içi grafik ayarları ile ekran kaydı almaya çalıştığın zaman kaç FPS veriyor Minecraft?

Canlı yayın değil, ekran kaydı ile YouTube'a video yüklemek daha iyi sonuç verebilir. OBS üzerinden daha fazla ayar düşürdüğün zaman görüntü kötü bir hal alacak. Ekran kaydı alıp paylaşmak biraz daha az yük bindirebilir. Yayıncının oyun içi grafik ayarları ile ekran kaydı almaya çalıştığın zaman kaç FPS veriyor Minecraft?
onla aynı ayarları kullanıyoruz . hatta ben 1 2 ayar kötü benimki . ezbere biliyorum hatta test videosu çektim . foto atayım . ama özetlersem ani drop lar ani fps düşüşü ve genel olarak 40 la 160 arası geziyo videoda . normalde fps im 170 ten aşağı düşmez.
1647773105041.png
1647773152708.png

FPS monitör ile oyun içi değerlere bir bak istersen. Muhtemelen RAM yüzünden sıkıntı yaşıyorsun. Arka planda çalışan, kapatılması mümkün olan her şeyi kapatmak lazım.

60 hz monitor . sizide uğraştırıyorum kusura bakmayın .
FPS monitör ile oyun içi değerlere bir bak istersen. Muhtemelen RAM yüzünden sıkıntı yaşıyorsun. Arka planda çalışan, kapatılması mümkün olan her şeyi kapatmak lazım.
ram 4 ama abininde 4 allah allah . anlamadım gitti .

FPS monitör bir program oyun içi değerleri görmeni sağlıyor.

şimdi tm indiriyim kurayim . de oyunu açıp testi mi atayim resmini ?

1647775304105.png
uygulamayı kapatayimmi ? bide chore yi kapatıcam . ki tam anlaşılsın . cevap !!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı