B960 sisteme yayın ve video için OBS ayarı önerisi

22AA15F9-BF21-4DD4-BBEC-52C49675F1FF.jpeg
14AE784C-989D-45CA-80BD-D928F653D2CE.jpeg
00AD037B-60EA-42CF-8048-432868A1B87E.jpeg

1.resim normal bakış , 2.resim kendine doğru 3. resim yere doğru .
bide abi her an ban yiyebiliriz . çünkü şuan konu dışı . şeyler yapıyoruz .inş yemeyiz .

Buradaki FPS değerleri fena değil ama işlemcinin görüntü kaydı almazken bile %100 kullanma ulaştığı görünüyor. OBS ayarları işlemciye en az yükü bindirecek şekilde ayarlı olmasına rağmen sıkıntı yaşıyorsun. Daha fazla düşürme şansın yok doğal olarak. Yayıncının 2/4, yüksek frekansta çalışan işlemcisi durumu kurtarıyor belli ki.

Buradaki FPS değerleri fena değil ama işlemcinin görüntü kaydı almazken bile %100 kullanma ulaştığı görünüyor. OBS ayarları işlemciye en az yükü bindirecek şekilde ayarlı olmasına rağmen sıkıntı yaşıyorsun. Daha fazla düşürme şansın yok doğal olarak. Yayıncının 2/4, yüksek frekansta çalışan işlemcisi durumu kurtarıyor belli ki.
daha yeni temizlettik termal macun yenilettik . haybuki .
debloater yapsam sizce nasıl olur ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam şu videodakileri yapsam ne olur ?
1647776578500.png

ne ?? neden bu kadar az ?

Bakım yapmak sistemin tam performans çalışması için önemli. Diğer taraftan sistem tam performans çalıştığı haliyle yetersiz kalıyor zaten. Sistem programlarını harici programlar ile zorla kapatmak başka sıkıntılar doğurabilir.

Bakım yapmak sistemin tam performans çalışması için önemli. Diğer taraftan sistem tam performans çalıştığı haliyle yetersiz kalıyor zaten. Sistem programlarını harici programlar ile zorla kapatmak başka sıkıntılar doğurabilir.
nee şeyy.. ben zorla kapattım evt.
wise care 365 le.
abi geldim o kadar hizmet kapalıki anlatamam atayimmi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı