Baba için zor olmayan hikayeli oyun önerisi

Bloodsucker7705

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm burada konu açtım çünkü ben bulamıyorum. Babam hikayeli oyunlar seviyor gardaşlar. Hıkayelı ve aksıyonlu olsun yeter ama işte tek sıkıntı zor olmaması ve ne yapmasını gerektiğini göstermesi lazım. Mission object tarzı yanı bu tarz oyunları onerebılır mısınız?
Oynadıgı oyunlar. Cyberpunk GTA 5 metro (CoD-tüm oyunları) vb. birçok hikayeli oyun.
Sizden istediğim yapması gerekeni söyleyen olsun görev tabelası gibi yani. Bu tarz hıkayelı aksıyonlu oyun onerebılır mısınız? Zor olmayan.

Last of Us
Red Dead Redemption
Zor ama güzel Ghos of Tshushima
Baba-oğul It takes Two ya da A way out
gardaş çok saol tlouyu bitirdi onu baya sevdıde ıste part 2 gelmedı pcye daha 1ı oynadı uncharted oynamıstı rdryı denedı ama beceremedi tam ona göre aslında hıkayesı ama işte tuslara alısamadı ghost of tshuısma olabılır saolasın son 2sını oynamaz öyle şeyleri svmiyor ama dıgerlerı iyi eywallah

gardaş çok saol tlouyu bitirdi onu baya sevdıde ıste part 2 gelmedı pcye daha 1ı oynadı uncharted oynamıstı rdryı denedı ama beceremedi tam ona göre aslında hıkayesı ama işte tuslara alısamadı ghost of tshuısma olabılır saolasın son 2sını oynamaz öyle şeyleri svmiyor ama dıgerlerı iyi eywallah
Xbox Controller'da RDR2 çok rahat oluyorsa gamepadden de oynayabilir.

Baba oğul iyi gider diye söyledim çok da zor değil. Onun harici aklıma gelirse söylerim.
Xbox Controller'da RDR2 çok rahat oluyorsa gamepadden de oynayabilir.
Kol ile iyi gitmeyebiliyor örneği at sürerken ateş edip etrafa bakabilmesi için sol eliyle sağ analoğu kullanabilmesi gerekir. Bu da çok zor.

Baba oğul iyi gider diye söyledim çok da zor değil. Onun harici aklıma gelirse söylerim.

Kol ile iyi gitmeyebiliyor örneği at sürerken ateş edip etrafa bakabilmesi için sol eliyle sağ analoğu kullanabilmesi gerekir. Bu da çok zor.
Anladım, Detroit Become Human sever belki çok zor kontrolleri yok.

Selamünaleyküm burada konu açtım çünkü ben bulamıyorum. Babam hikayeli oyunlar seviyor gardaşlar. Hıkayelı ve aksıyonlu olsun yeter ama işte tek sıkıntı zor olmaması ve ne yapmasını gerektiğini göstermesi lazım. Mission object tarzı yanı bu tarz oyunları onerebılır mısınız?
Oynadıgı oyunlar. Cyberpunk GTA 5 metro (CoD-tüm oyunları) vb. birçok hikayeli oyun.
Sizden istediğim yapması gerekeni söyleyen olsun görev tabelası gibi yani. Bu tarz hıkayelı aksıyonlu oyun onerebılır mısınız? Zor olmayan.
  • Hades
  • The Last of Us
  • Baldur's Gate 3
  • Hellblade: Senua's Sacrifice
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Life is Strange
  • The Wolf Among Us
  • Horizon Zero Dawn
  • Elden Ring
  • Outlast
  • Grand Theft Auto 4
  • Call of Duty: Modern Warfare
  • Resident Evil Village
  • Red Dead Redemption 2
  • Grand Theft Auto V
  • Battlefield 1
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Call of Duty: WWII
  • Mafia II: Definitive Edition
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Detroit: Become Human
  • Batman: Arkham Knight
  • Warcraft 3
  • Disco Elysium
  • Mass Effect 2
  • God of War
  • NieR: Automata
  • The Talos Principle
  • Portal 2
  • Half-Life 2
  • What Remains of Edith Finch
  • Bioshock
  • Metal Gear Solid 3 Snake Eater
  • Outlast 2
  • Cyberpunk 2077
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

Anladım, Detroit Become Human sever belki çok zor kontrolleri yok.
Evet. Nasıl unuturum? Bayılacaktır.

• Hades
  • The Last of Us
  • Baldur's Gate 3
  • Hellblade: Senua's Sacrifice
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Life is Strange
  • The Wolf Among Us
  • Horizon Zero Dawn
  • Elden Ring
  • Outlast
  • Grand Theft Auto 4