Babala TV'ye Cübbeli Ahmet Hoca geliyor

Doğruya doğru demesini öğrenin kardeşim. Rezil bir gençlik var. Atatürk elinden geldiği kadar karşı koymaya çalıştı ama adamlar daha iyi çalışıyor.

Ülkenin genç kuşakları sakat resmen, düşünemiyor. Bu ülkeye 20 yılda kaybettirilen onca şeyi umursamayıp sadece ekonomi ceplerini vurdu diye muhalif oldular, aynı AKP sadece ekonomiyi düzeltse yine hallerinden memnun olacaklar.

Bu ülkenin 100 yıldır birleştirici gücü hep Cumhuriyet, Atatürk, Kurtuluş Savaşı gibi kavramlar olmuştur. Daha önce ülkeyi istikrarsızlaştırmak için çeşitli denemeler hep bu yüzden başarısız oldu.

Bu yüzden 90'lı yıllardan itibaren fetö ve AKP eliyle Cumhuriyete, Atatürk'e, Laikliğe düşman bir kesim oluşturuldu. Üstelik utanmadan bu ülkenin kurucu değerlerine dil uzatabilen bu insanlar iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar.

Bu insanların sayısı son dönemde ciddi bir şekilde arttı, alenen Cumhuriyet, Atatürk, Lozan gibi kavramlar hakkında atıp tutanları siz de görmüşsünüzdür, bunlar daha başlangıç. Daha kendi değerleri hakkında uzlaşamayan bir toplumdan bir halt olmaz, her geçen gün daha kötüye gideceğiz, her gelen nesil biraz daha arsız, biraz daha köklerinden uzak olacak, nihayetinde de Orta Doğu çöplüğünde yerimizi alacağız.

Günümüz gençlerinin düşünmemesinin, mantıklı sorular sormamasının, fikirlerinin en ufak pizza vaadiyle değişivermesinin sebebi bu işte. Bu çocuklar AKP hükümetinin ve fetönün anlayışıyla eğitim gördü. AKP'nin ülkeye neler kaybettirdiğinin farkında değiller. Tek gördükleri kötü ekonomi, pahalı telefonlar, dışarıdaki insanlar güzel yaşıyor biz neden yaşayamıyoruz kafası.
 
Bu cübbeli zamanında "bu terliği satın alan rüyasın HZ. Muhammed'i görecek" demiyor muydu?
Bu herifi tebrik etmek lazım söylediği zırvalıkları toplasan sıfırdan din yaratırsın.
Ahmet hocamın güzel bir program geçireceğini düşünüyorum. Muhtemelen izleyeceğim tek Babala bölümü olacaktır.
Konu geçen sene, 06 Şubat öncesi planan bir yayına aitti. Deprem ardından yayın yapılmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı