Babam "4 yıllık iyi bir bölüm kazanmazsan seni üniversiteye göndermem" dedi

Recep34

Picopat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler diliyorum. Bu yıl 2. kez YKS sınavına girdim ama sınav çok iyi geçmedi. TYT ve AYT'de düşük netler bekliyorum. Dün babam bana sen bu yıl 4 yıllık iyi bir bölüm kazanmazsan seni 2 yıllığa göndermem dedi. Bu yıl üniversiteye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Sizce babam haklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize iyi günler diliyorum. Bu yıl 2. kez YKS sınavına girdim ama sınav çok iyi geçmedi. TYT ve AYT'de düşük netler bekliyorum. Dün babam bana sen bu yıl 4 yıllık iyi bir bölüm kazanmazsan seni 2 yıllığa göndermem dedi. Bu yıl üniversiteye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Sizce babam haklı mı?
Evet haklı.

Ben bu konuda kararsız kaldım aslında bana kalırsa bu yıl üniversiteye gitmek istiyorum ama ailem istemezse gidemem.
Gene gidebilirsin ama adam akıllı ve sevdiğin bir bölüm ve üniversite kazan öyle git hem zevk alırsın hemde sana faydası olur.

Babanız sizin iyiliğinizi düşünmüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı