Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #21 Everythink dedi: Hatta git babanin yanına baba ben bu işe çok merak saldım bak sende 2 ayda 15 bin lira kazandığımı gordun lutfen önümü kapatma bana güzel bir bilgisayar al bende kendimi gelistireyim de eğer baban senin geleceğini düşünüyorsa izin verir. Genişletmek için tıkla... Dedim onuda. Kabul etmedi. Düşmanım mı babam mı belli değil..
Everythink dedi: Hatta git babanin yanına baba ben bu işe çok merak saldım bak sende 2 ayda 15 bin lira kazandığımı gordun lutfen önümü kapatma bana güzel bir bilgisayar al bende kendimi gelistireyim de eğer baban senin geleceğini düşünüyorsa izin verir. Genişletmek için tıkla... Dedim onuda. Kabul etmedi. Düşmanım mı babam mı belli değil..
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 5 Mart 2022 #22 Konu gercek arkadaşlar. Ben eski bilgisayardaki acilmayan Chrome'um. Kanit atmazsaniz ben inanmayacagim sahsen.
Konu gercek arkadaşlar. Ben eski bilgisayardaki acilmayan Chrome'um. Kanit atmazsaniz ben inanmayacagim sahsen.
Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #23 Mert Atakann dedi: Ayıp etmiş baban durumunuz nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu hafta ablama gidip yeni telefon alacaklar...
Mert Atakann dedi: Ayıp etmiş baban durumunuz nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu hafta ablama gidip yeni telefon alacaklar...
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #24 2 ayda 15.000 TL kazandımdan sonrasını okumadım.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Mart 2022 #25 Ardaa41 dedi: Microsoft'u sattı sanırım. Genişletmek için tıkla... Microsof u satsa o 15 bin mi olurdu?
Ardaa41 dedi: Microsoft'u sattı sanırım. Genişletmek için tıkla... Microsof u satsa o 15 bin mi olurdu?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 5 Mart 2022 #26 Qualty dedi: Microsof u satsa o 15 bin değil 15 milyar dolar olurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un değeri 15 milyar değil.
Qualty dedi: Microsof u satsa o 15 bin değil 15 milyar dolar olurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un değeri 15 milyar değil.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 5 Mart 2022 #27 Hououin Kyouma dedi: Microsoft'un değeri 15 milyar değil. Genişletmek için tıkla... Microsoft cocugun degil.
Hououin Kyouma dedi: Microsoft'un değeri 15 milyar değil. Genişletmek için tıkla... Microsoft cocugun degil.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 5 Mart 2022 #28 Babanla arana giremeyiz maalesef. Ailevi meseleleri kendiniz çözmeniz gerekmekte.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 5 Mart 2022 #29 leanbeefpatty dedi: Microsoft cocugun degil. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ? Bizi aydınlattığın için teşekkür ederim. Bizde öyle zannediyorduk.
leanbeefpatty dedi: Microsoft cocugun degil. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ? Bizi aydınlattığın için teşekkür ederim. Bizde öyle zannediyorduk.
Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #30 leanbeefpatty dedi: Konu gercek arkadaşlar. Ben eski bilgisayardaki acilmayan Chrome'um. Kanit atmazsaniz ben inanmayacagim sahsen. Genişletmek için tıkla... Siz yapamayınca başkası da yapamıyor olmuyor arkadaşlar. Ben kimseye burda inandırmak zorunda da değilim.
leanbeefpatty dedi: Konu gercek arkadaşlar. Ben eski bilgisayardaki acilmayan Chrome'um. Kanit atmazsaniz ben inanmayacagim sahsen. Genişletmek için tıkla... Siz yapamayınca başkası da yapamıyor olmuyor arkadaşlar. Ben kimseye burda inandırmak zorunda da değilim.