Babam bize sürekli şiddet uyguluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim ülkemizde böyle değil ancak gerçek hayatta gelişmiş ülkelerde durum bu zaten olması gereken de bu böyle şahsiyetlerin toplumdan soyutlanması gerekiyor.

Bizim ülkemizde böyle değil ancak gerçek hayatta gelişmiş ülkelerde durum bu zaten olması gereken de bu böyle şahsiyetlerin toplumdan soyutlanması gerekiyor.

Ah aslında olması gerekenin bu olduğundan adım gibi eminim de. Ülke ülke değil texas, kanunlar insanı korumuyor. İnsan hakları çerçevesinde ağır yaptırımlar yok. Şort giydiği için tekme atılsa sana, bir gün gözaltına alınıyor, ertesi gün serbest. Ona uygun görülen kısıtlama birgün, ne bekliyebiliriz bu ülkeden.

Hocam ülkede kanun yok. Varsa da uyan ve uygulayan yok. Kanuna uymayanlara taç takılıyor. Neyse konu siyasete kaymasın.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın hiçbir baba kötü değildir. Bu davranışı piskopat, sosyopat, anormal biri olabilir. Oğlunu döv döv ,sonra 75 bin TL masrafa gir. Ülke piskopat kaynıyor.

Benim babam da sinirli ve psikopattır. Beni ve annemi küçüken hep döverdi. Gerçekten de çok kötüydü. Anneme hele hele çok kötü davranırdı.
Neyseki şu anda hapiste, ama neyseki şu anda büyüdüm, gittikçe de güçleneceğim ve kaslarım gelişecek Allah'ın izni ile. O ise gün geçtikçe yaşlanıyor, ve bir gün o artık beni ve annemi dövemeyecek duruma gelecek. Tabi babamı dövecek değilim yanlış anlamayın.

Benim babam ise daha kötülerini yaptı. Annemi gözümün önünde öldürmeye bile kalktı (Nasıl olduğu bana kalsın). Ve bu babamı bıçaklamamla sona erdi, şuan yaşıyor. Acaba bende mi bıçaklasam belki sona erer diye düşünme sakın. Sadece ibret al ve benden kötüleri de varmış deyip kafana takma.

Son düzenleme:
@samet67671 veya @JaroxJamaica, burası "Sosyal" bir forum değil mi ? Dine yabancı veya din karşıtı insanlar bu görüşlerini bu forumda rahatça paylaşabiliyor ama bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Müslüman olduğu hâlde burada ben kısıtlanıyorum, mesajlarım siliniyor. Mesajlarım "gereksiz" diye siliniyor. Bu yanlışı düzeltmenizi ve farklı görüşlere saygılı olmaya sizi davet ediyorum.

Son düzenleme:
Şu an giriş yaptığınız sitenin adı Technopat. Bulunduğunuz bölüm Sosyal bölümü. Sitemizin sloganı "Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi" Gördüğünüz gibi "Technopat'ı Tefsir, Technopat'ı Hadis veya Technopat'ı Akaid" değil. Verdiğiniz tavsiyelerin hepsini okudum ve birkaç ufak kısım hariç etik olan bir yer bulamadım. Mesajınızı alıntı yaparak konuyu saptırıp gereksiz ve sonu nereye gittiği belli olmayan bir tartışma çıkması da cabası. Bu gibi durumlarda konunun amacını aşıp gereksiz ve boş bir tartışmaya sürüklenmesine izin vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…