Babam bütün parasını amcama veriyor

cantürk66

Decapat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
627
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar babam yurtdışında yaşıyor ve Allaha şükür az buçuk iyi para alıyor. Son 3 ayda amcama yüklü yüklü para yolladı ve asla geri dönmedi. Amcamın evi, arabası ve ayrıyeten tırı var ve biz kiradayız. Annemin ehliyeti olmasına rağmen arabamız yok ve en kötüsü de kuzenimin bana sizden daha zenginiz diye hava atması (amcama yıllardır yolluyoruz para).
 
Ben anlamıyorum, ailevi meseleler buraya yazılınca çözülüyor mu ya?
Sen şimdi amcam diyorsun, ama onun kardeşi. Aynı kani taşıyan kardeşine bir şey isteyince tabii verecek. Belki sen ananın karnında iken öyle bir yardım yapmıştır ki buna bedeldir. Belki yıllar önce borç yapmıştır ve bunu ödüyordur amcana.
Biz de de böyle şeyler oluyor ama ben sorgulamıyorum, aralarında çünkü aralarında geçen muhabbeti, ne yaşadıkları bilemezsin.
Ama gerçekten batıyorsa size, gider annen konuşur babanla. Annen görüp ses etmiyorsa(ki görüyordur) elbet bir şey vardır.
 
Amcanızın maddi imkanının tescil edip gizlice çekin. Kuzeniniz ile konuşmalarınızı ses kaydına alın. Annen ile konuşup olayı tam öğrenin. En sonda babanızı acındırın. Üstüne gidin patlaması lazım yoksa söylemez. Sizde masumu oynamanız lazım.

Olayı kesinlikle tam olarak öğrenmeniz gerek. Babanızı kandıran var belki. Amcanızdan borç almış olabilir. Her şey olabilir. Sakin kalın.

Para sorunun varsa, para yok okulu bırakıp ben yanına geleceğim baba de. Bu bitirici vuruş.
Okulu gerçekten bırakmayın bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı