Babam evden ayrı yaşıyor

lolcunorman

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba forum üyeleri, bu tarz bir olayı asla hiç kimseye anlatmak istemezdim, lakin artık çok sıkıldım bu durumdan.

O felaket depreminden sonra babam çok değişti. Asla bizimle anlaşamıyor ve sürekli kavga ediyor, biz 3 kisi ailecek apartmanda yaşarken, kendisi dışarıda yatıyor, arabayla bir yerlere gidip yatıyor nereye gittiği de belli değil. Kendisiyle kaç kez konuştum aile büyükleri de konuştu ama adam, adam değil ki. Sağlık sorunumun olmasına rağmen aileyi sırtlamaktan yoruldum, akut böbrek yetmezliği tedavisi görüyorum, kullandığım bir ilaç böbrek yetmezliğine yol açmış. Zaten YKS var ona mı çalışayım, kafam zaten hep böbreğime bir şey olacak korkusu, babam desen bize böyle bir durumda sahip çıkmayan insandan ne hâyır gelir ki? Empati yapar mısınız? Bana bir yol gösterin.

Merhaba forum üyeleri, bu tarz bir olayı asla hiç kimseye anlatmak istemezdim, lakin artık çok sıkıldım bu durumdan.

O felaket depreminden sonra babam çok değişti. Asla bizimle anlaşamıyor ve sürekli kavga ediyor, biz 3 kisi ailecek apartmanda yaşarken, kendisi dışarıda yatıyor, arabayla bir yerlere gidip yatıyor nereye gittiği de belli değil. Kendisiyle kaç kez konuştum aile büyükleri de konuştu ama adam, adam değil ki. Sağlık sorunumun olmasına rağmen aileyi sırtlamaktan yoruldum, akut böbrek yetmezliği tedavisi görüyorum, kullandığım bir ilaç böbrek yetmezliğine yol açmış. Zaten YKS var ona mı çalışayım, kafam zaten hep böbreğime bir şey olacak korkusu, babam desen bize böyle bir durumda sahip çıkmayan insandan ne hâyır gelir ki? Empati yapar mısınız? Bana bir yol gösterin.
Aynı huy benim babamda da mevcut. Aile içi tartışma olduğu zaman hemen sıkılıyor, bunalıyor ve uzaklaşmak istiyor. Haklı da olsa haksız da olsa yapıyor bunu. Ne kadar zamandır böyle bilmiyorum babanız ama, son zamanlarda çok üstüne gittiyseniz biraz kendi haline bırakmanızı öneririm ben. Sonradan doğru bulduğunuz bir vakit gidip sakince konuşmanızı öneririm (ailecek). Siz biraz onun suyuna gittikçe o da sizin suyunuza gitmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. YKS'ye çalışın hocam, babanızı vs. düşünecek bir dönemde değilsiniz zaten. YKS'den sonra oturup düşünülecek konular bunlar. Geçmiş olsun, umarım bir an önce sorun çözülür...

Benim annede de ileride öyle olucak kavga ediyorlar hep sonumuz aynı.
Hocam bunlar eğitimsiz ve sorumlulukları duygusuna sahip olmayanların çıkartacağı sorunlar.
Bende isterdim mutlu bir ailemin olmasına ,bu yaşta böbrek yetmezliği tedavisi almak o kadar beni ruhsal anlamda öldürüyor birde bu olanlar .

Hocam bunlar eğitimsiz ve sorumlulukları duygusuna sahip olmayanların çıkartacağı sorunlar.
Bende isterdim mutlu bir ailemin olmasına ,bu yaşta böbrek yetmezliği tedavisi almak o kadar beni ruhsal anlamda öldürüyor birde bu olanlar .
Hocam şöyleki ikiside öğretmen aile parçalanma noktasına geldi herhangi bir hastalık olmamasına rağmen psikoljik sorunlar var bende isterdim düzgün olsun ama olmayınca olmuyor işte.

Hocam şöyleki ikisi de öğretmen aile parçalanma noktasına geldi herhangi bir hastalık olmamasına rağmen psikoljik sorunlar var bende isterdim düzgün olsun ama olmayınca olmuyor işte.

Aynen öyle hocam ne yaparsan yap bazı şeyler senin elinde değil, ben mesela ne umutlarla ders çalışmaya başlamıştım, sonra akut böbrek yetmezliği 20 gün hastanede yattım hala ilaç tedavisi görüyorum sonra deprem sonra ailemin böyle olması, her gün ağlamaktan ben sıkıldım, insanlar soruyor babam nerede diye bende işe gidiyor demekten sıkıldım, ne anne sevgisi ne baba sevgisi gördüm ben lakin bu sağlık sorunumdan kurtulursam ileride çocuğuma ben bu duyguları eksiksiz tatttiricam.

Öncelikle geçmiş olsun beyanlarımı iletiyorum.
Bu durum biraz da olsa farkındalık gösterebilir babanız belki Travmatik bir olay yaşamış olabilir.
Ya da artık babanız da yorulmuş olabilir. Konu size dönecek olursa kafanıza fazla takmayın zaten böbrek hastasıyım demişsiniz fazla üstüne giderseniz ileride bu seviye çok daha artabilir. Allah yaşatmasın diyorum. Evet belki bütün aileni sırtlamaktan ya da onların konuşmalarından bıkmış olabilirsiniz. Fakat bu dünya da sizden daha fazla kötü hayat geçiren insanlar olduğunu belirtmek isterim. YKS sınavına da gelirsek kendinizi bir an önce toparlamanız lazım belki böyle söylemesi kolay olarak geliyor olabilir ama zamanında. Bizde bunları yaşadık hemen hemen küçüklüğümde her zaman yaşadığım sorunlardı en sonun da bir kapı açılıp kurtulursun. Biz bunun genel adına "sınanma" diyoruz. Bilmiyorum inanıyor musunuz? Allah'a olabilir inanmıyor olabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama benim elimden gelen şey sadece sürekli dua etmeye çalışın demek gelir. Hayırlı akşamlar dilerim...

NOTİ: Bir yerde yanlış yazmış olabilirim yorumum da hata varsa kaldırabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı