Babam eve saçma sapan kurallar koydu

Babanız konuşup durumu anlattınız mı? Anlayacağını pek sanmam fakat denemeye değer. Çoğu insan aile ilişkilerini nasıl kurması gerektiğini bilmediği için yanlış davranıyor. Babanızı ikna ederseniz bazı belediyelerin ücretsiz psikologları var onlardan faydalanabilirsiniz. Yardımı dokunur.
 
Milletin derdine bak şaka gibi :D. Arkadaşa iki kumanda uzatmak çok zor geliyormuş, adres ver yemeği de ben yapayım.
Neden dalga geçtiniz ki? Örnek olarak bunu göstermiş. Buraya tüm özelini yazmak zorunda değil. Bilmediğimiz çok şey olabilir ki muhtemelen var. Her gün bu davranışlara maruz kalınca o insan size selam verdiğinde bile ister istemez gerilirsiniz. Ayrıca size normal gelen şey bir başkasına garip gelebilir bunda ne var?
 
Gerçekten artık bıktım bu kurallardan. Evde resmen robot gibi kurallara uyarak hayat geçiriyorum. Babam resmen eve o kadar saçma kurallar koydu ki görmeniz gerek. Sabah müzik dinlemek ya da bir şey izlemek için televizyonu açıyorum, adam ses 2'de olmasına rağmen "kıs şu televizyonun sesini!" diyor bana. Ses 2'de 2. Yok illa hiç ses olmayacak. Kendisi gecenin 3'ünde 67'ye kadar açıp maç izliyor, bize gelince "Sesini kıs çabuk!" oluyor. Öyle bir aptal kurallar koydu ki telefon titreşimdeyken bile "O telefonun bildirimlerini kapat!" diyor. Üstüne üstlük Kumanda hemen elinin ucunda diyor ki bana "Kumandayı verir misin?". Her gün annem ile bana dediği tek şey: "Telefonu kapat", "Televizyonun sesini kıs", "kumandayı ver", "o ne biçim üst?", "çay yap", "yemek yap", "sen kiminle konuşuyorsun/mesajlaşıyorsun?", "ışığı kapat", "çekirdek getir" bu ne abi sıkıldık artık. Resmen evde telefon yasağı var annem ile ben telefon kullanırken korkarak kullanıyoruz. Banyodan çıktığım da bana "Saçını kim yıkadı?" diyor, bende "Annem yıkadı." diyorum (bazı günlerde o yıkıyor) Babamda bana kızgın suratla odadan ayrılıyor. Bu durumu babamla konuştum diyor ki "Ben evin direğiyim istediğimi yapabilirim buna karışamazsınız" diyor. Abi evin direği olması bu aptal kuralları koyacağının anlamına gelmiyor ki. Gerçekten artık annem ile ben bu durumdan sıkıldık. Ne yapmamız gerek inanın bilmiyoruz. Sizce ne yapmamız gerek? Bizim çözebileceğimiz bir şey mi?
Sen nediyorsun kardeşim ben kardeşim annemin telefonunu kırdığı için annemle telefonumu ortak kullanıyorum. İşin kötü yanı böyle giderse telefonum rahmetli olacak. Haline şükret bence.
 

Geri
Yukarı