Babam eve saçma sapan kurallar koydu

Eve para getiren baba, seni yediren içiren baba. O olmasa açıkta kalacaksın, kalkmış biz öylelerine çomar diyoruz diyorsun. Siz kimsiniz?

İnsanlar pandemiden sonra iyice ilginçleşmeye başladı.

Yoo adam bariz çomar.
 
Eve para getiren baba, seni yediren içiren baba. O olmasa açıkta kalacaksın, kalkmış biz öylelerine çomar diyoruz diyorsun. Siz kimsiniz?

İnsanlar pandemiden sonra iyice ilginçleşmeye başladı.

Herkes baba olabilir. Adam olamadıktan sonra sadece isme ek olur o.
 
Yoo adam bariz çomar.

Aynen öyle. Kalkıp çocuğundan kumanda istemiş, çomar adam. Kalk kendin al.(!)

Yukarıda Allah sana sabır versin diyen bile var. Normal olan şeyleri anormalleştirmeyi, anormal olan şeyleri normalleştirmeyi ne kadar çok seviyor insanlar :D.

Haberiniz var mı bilmiyorum, yoksa hatırlatayım. Kumanda istemek, yemek yapmak falan bunlar çok normal şeyler.
 
Gerçekten artık bıktım bu kurallardan. Evde resmen robot gibi kurallara uyarak hayat geçiriyorum. Babam resmen eve o kadar saçma kurallar koydu ki görmeniz gerek. Sabah müzik dinlemek ya da bir şey izlemek için televizyonu açıyorum, adam ses 2'de olmasına rağmen "kıs şu televizyonun sesini!" diyor bana. Ses 2'de 2. Yok illa hiç ses olmayacak. Kendisi gecenin 3'ünde 67'ye kadar açıp maç izliyor, bize gelince "Sesini kıs çabuk!" oluyor. Öyle bir aptal kurallar koydu ki telefon titreşimdeyken bile "O telefonun bildirimlerini kapat!" diyor. Üstüne üstlük Kumanda hemen elinin ucunda diyor ki bana "Kumandayı verir misin?". Her gün annem ile bana dediği tek şey: "Telefonu kapat", "Televizyonun sesini kıs", "kumandayı ver", "o ne biçim üst?", "çay yap", "yemek yap", "sen kiminle konuşuyorsun/mesajlaşıyorsun?", "ışığı kapat", "çekirdek getir" bu ne abi sıkıldık artık. Resmen evde telefon yasağı var annem ile ben telefon kullanırken korkarak kullanıyoruz. Banyodan çıktığım da bana "Saçını kim yıkadı?" diyor, bende "Annem yıkadı." diyorum (bazı günlerde o yıkıyor) Babamda bana kızgın suratla odadan ayrılıyor. Bu durumu babamla konuştum diyor ki "Ben evin direğiyim istediğimi yapabilirim buna karışamazsınız" diyor. Abi evin direği olması bu aptal kuralları koyacağının anlamına gelmiyor ki. Gerçekten artık annem ile ben bu durumdan sıkıldık. Ne yapmamız gerek inanın bilmiyoruz. Sizce ne yapmamız gerek? Bizim çözebileceğimiz bir şey mi?
Baban da ilgiye muhtaçlık sorunu var. Psikolojik sorun. Ailede her birey ayrı odalara kapanınca bir süre sonra evde asosyallik oluyor. Yemekten yemeğe görüşüp konuşuyorsanız dediğim gibi. Yaşadım. Babama ilgi gösterince pamuk gibi oluyor. Aksi halde her şeye karışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı