Babam işe girip çalışmam için baskı uyguluyor

Öyle tabii ben hiçbir zaman çalışmayacağım demiyorum ama bırak az tatilin tadını çıkarayım durup dururken beni buna zorlaması saçma değil mi?
Durumumuz iyi diyip geçiştirirsen ileride hayatın sorumluluklarını omuzlamaya başladığında iyi durum seni kurtarmaz. Baban bile şu dönemde git çalış diyorsa 2-3 yıl sonra olgunlaştığında durumun milyonerlikte olsa hak etmediğin sürece o parayı vermez. Neden babanın ağzına bakıyorsun? Gidip kendi paranı kazanma şansın varken, para yönetimini öğrenme yolu varken durumumuz iyi lafının arkasına saklanma. Eğer bugün bir işe girip, iş ortamını, iş kurallarını, insanların mizacını, ticareti öğrenirsen bundan asla pişman olmazsın. İyi ki gitmişim tatilin keyfini çıkarmak yerine dersin.

Zorlarsa zorlasın sen istemediğin sürece çalıştıramaz ama babanın veya tanıdık birinin işyeriyse çalış.

Biraz daha dinlendikten sonra çalışacağını söyle. Bir dahaki ayın sonunda falan. Anlamazsa da artık kısa süreli bir işe girersin.

Haklısın dediklerin de bu benimle ilgili bir durum gitmek istemiyorum nedense ama gideceğim büyük ihtimal çünkü belki sadece ön yargılı davranıyorumdur gittikten sonra belki çok sevicem elime para geçer en azından.

1-2 Gün git sonra iş kazası yaşamış rpsi yap eve git baba vücuduma şu, bu oldu falan de bida göndermez zaten :d

Merakımdan soruyorum baban hangi işe girmeni istiyor?

Babanın iş yeri ise kesinlikle çalış.

Hayır işçi olarak çalışıyor ama patronla arası iyi orada yanında çalışabilirim istesem daha önce de babama yardım için gitmiştim üstelik ama para vermiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…