Babam korona oldu

Hocam babaannem 92 yaşındaydı. Yani kapsa sıkıntı idi. Durumlarınız benzer sayılır. Biz şu an karantinamızın 6.günündeyiz. Babaannem 1 oda da duruyor ve hiç çıkmıyor. Lavaboya vs. hep maskeli çıkıyor. Bol bol odasını havalandırıyor. Kolanya ile kendi odasının kapı kollarını falan siliniyor bizden dolayı. Yemeğini falan ona ayrı olarak götürüyoruz elimizi falan temizleyip. Şu an bir sıkıntısı yok, inşallah'ta olmaz. Sizin de çok dikkat etmeniz gerekiyor.
 
Birkaç saat önce babamın test sonucunun pozitif çıktığını öğrendik. Böyle bir konu açmama gerek yoktu aslında ama biraz farklı bir durum var.

Aranızdan bilenler vardır, doğuştan kronik böbrek hastasıyım ben. Babamın bünyesi sağlam zaten ama ailem benim için çok endişeleniyor. Ben de onları endişeli görmek istemediğim için sizlerden birkaç tavsiye almak istedim.

Eğer daha önce benim ki gibi bir durumda kaldıysanız, yani ailenizden birisi korona olduğunda ne gibi önlemler aldınız? Ya da yapmam gereken bir şey var mı? Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.

Ben de nasibimi aldım. Son günlerde ağırlaştı. Yarın hastaneye gideceğim, akciğerlerimdeki ağrıların artmasından dolayı.

Kendini izole et ve belirtilerin olup olmadığına bak.

Geçmiş olsun.
 
Geçmiş olsun Allah şifalar versin öncelikle kendinizi odanıza kapatin suan ben de böyleyim ailede bi tek ben negatifim evde tek wc varsa wc ye giderken maske takin ve tuvalet hijyenine de dikkat edin ve en önemlisi ellerinizi sürekli yıkayın ve yıkadıktan sonra kolonya vs dezenfektan sürün izole de 8. Günümüz ben bu şekilde korundum çok şükür zaten 5. Günden sonra bulaşma etkisini kaybediyormuş ailenizi motive edin moral çok önemli vitamin içsinler bol bol ilk 3 gun zor baya Allah kolaylık versin
 

Geri
Yukarı