Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 8 Ekim 2021 #11 mertrocky dedi: Köye gidecektik ben onlara gelmeyin dedim gelmişler okuluma işte sonra aradı bende dışardayim dedim eve gel dedi. Genişletmek için tıkla... Lisede mi okuyorsun yoksa ortaokul falan mı? Lisedeyse yine bir nebze yırtarsın. Öğle arası falan deyip geçiştirirsin de diğer türlü zor.
mertrocky dedi: Köye gidecektik ben onlara gelmeyin dedim gelmişler okuluma işte sonra aradı bende dışardayim dedim eve gel dedi. Genişletmek için tıkla... Lisede mi okuyorsun yoksa ortaokul falan mı? Lisedeyse yine bir nebze yırtarsın. Öğle arası falan deyip geçiştirirsin de diğer türlü zor.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #12 Babanıza sorsanıza, biz babanız değiliz?
mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #13 Asdasgudas dedi: Lisede mi okuyorsun yoksa ortaokul falan mı? Lisedeyse yine bir nebze yırtarsın. Öğle arası falan deyip geçiştirirsin de diğer türlü zor. Genişletmek için tıkla... Evet lisedeyim. Stoch dedi: Babanıza sorsanıza, biz babanız değiliz? Genişletmek için tıkla... He aynen sorayim baba evde ne yapacaksın diye. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
Asdasgudas dedi: Lisede mi okuyorsun yoksa ortaokul falan mı? Lisedeyse yine bir nebze yırtarsın. Öğle arası falan deyip geçiştirirsin de diğer türlü zor. Genişletmek için tıkla... Evet lisedeyim. Stoch dedi: Babanıza sorsanıza, biz babanız değiliz? Genişletmek için tıkla... He aynen sorayim baba evde ne yapacaksın diye.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #14 mertrocky dedi: He aynen soriyim baba evde ne yapacaksın diye. Genişletmek için tıkla... Tamam işte nerede bilelim? Ne yapacağını? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
mertrocky dedi: He aynen soriyim baba evde ne yapacaksın diye. Genişletmek için tıkla... Tamam işte nerede bilelim? Ne yapacağını?
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Ekim 2021 #15 Eve gittiğinizde durumu bildirir misiniz hocam? Bir şey yapacağını sanmıyorum babanızın .
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 8 Ekim 2021 #16 401533 dedi: İnternet kafe ye boşa para vermişsin, evde zaten WWE oynanacak. Çok iyi bir yalan bul. Genişletmek için tıkla... Ne güldüm ama varya İnternet kafeye gittiğini çaktırma uydur bir şeyler pamuğu tıkar sonra.
401533 dedi: İnternet kafe ye boşa para vermişsin, evde zaten WWE oynanacak. Çok iyi bir yalan bul. Genişletmek için tıkla... Ne güldüm ama varya İnternet kafeye gittiğini çaktırma uydur bir şeyler pamuğu tıkar sonra.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #17 Falakaya yatırabilir, şınav çektirebilir, köye kadar yürütebilir, direk dövebilir, Çakır'ın Tombalacı'ya yaptığını yapabilir...
Falakaya yatırabilir, şınav çektirebilir, köye kadar yürütebilir, direk dövebilir, Çakır'ın Tombalacı'ya yaptığını yapabilir...
mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #18 Selares dedi: Eve gittiğinizde durumu bildirir misiniz hocam? Bir şey yapacağını sanmıyorum babanızın . Genişletmek için tıkla... Tabi.
Selares dedi: Eve gittiğinizde durumu bildirir misiniz hocam? Bir şey yapacağını sanmıyorum babanızın . Genişletmek için tıkla... Tabi.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.326 Makaleler 3 Çözümler 13 8 Ekim 2021 #19 Halıdan başını kaldırayım deme sakın.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 8 Ekim 2021 #20 Stoch dedi: Çakır'ın Tombalacı Genişletmek için tıkla... Essela.