Babam sürekli bana senden hiçbir şey olmaz diyor

Albert einsteinede hep ögretmenleri senden bir şey olmaz derlerdi ama bak atomu parçalayıp ellerine verdi :D

Bir de ileride gelişmek ve zengin olma gibi bir hedefin varsa benden tavsiye kimin ne dedigini umursayarak şu dünyada sana verilen en kiymetli şeyi "zamanını" boşa harcama. Sadece zaman israfı. Sen kendin ol ve bütün eleştirilere açık ol.

Senin soyundan geliyorum dersem ne olur ne yapar bana en fazla.

Cahille cahil olma. He he de geç.

Merhaba hepinize. Ben 17 yaşındayım şu an 11.sınıfa geçtim açık öğretim lisesinde okuyorum şu an yani liseyi evde açıkta okuyorum şimdi benim babam sürekli bana senden bir bk olmaz diyor mesela biz dün akşam ailecek evde çay içerken annem babama benim yanımda beni kastederek bu ileride hukuk ya da tıp okuyacak ben oğluma güveniyorum o çok akıllıdır dedi babama ama sonra babam annemin yanında bana senden bir bk olmaz dedi sonra anneme de benim yanımda beni kastederek bundan bir bk olmaz bu akılsızdır beyinsizdir arsızdır o benim şeyimi bile tutturamaz dedi bana ama bende çok sessiz kalıyorum hiç aileme karşı çıkmıyorum onlara cevap vermiyorum sonra cevap verince de bana saygısız hayırsız evlat diyorlar bu yüzden onlara hiç cevabımı veremiyorum hep içime atıyorum. Ne yapmalıyım?
En sevdiğim şey insanların laflarını yüzüne vurmak. Bende de yakın bir durum vardı ve tüm laflarını yüzlerin vurdum.

Aynısını dedem ve dayım da görüyorum. Dedem dayıma sürekli senden bir halt olmaz dermiş. Halada diyor ama dayım şu an evli 2 çocuğu var ve bir ilaç şirketinde müdür yardımcısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı