İnflexible24
Centipat
Kartın fazla gelmesinden şüphelendi, bankaya gidip bakacak. Bankadan ne kadar sürede yapılan harcamalar görünür?
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi salı günü 300-600 lira arası ekran kartı önerisi isteyip cuma günü bu konuyu açıp kayıplara karışmış. Muhtemelen babası bilgisayar kullanma cezası verdi.
Yaa arkadaş,kendi çocuğun sana aynısını yapsa ne hissedersin bir düşün yaa,sahip olmak istediğin şey nedir ki ailenden gizli iş yapıyorsun,yeri geldiğinde belki yalan söylüyorsun,ekmek mi aldığın şey senin için,su mu? Nedir yani,belki ailenin durumu olmadığı için izin vermiyor,belki senin göremediğin bir şeyi öngörüp sana zarar vereceği için izin vermiyorlar.Bu inatçılık nedir yaa?İlla dediğim olacak diye legal illegal bakmadan,düşünmeden,hareket etmek...Yazık,Allah anana babana sabır versin....Git bari dürüstçe söyle ben bir alışveriş yaptım,habersizce kartını kullandım de ki adam da neyin ne olduğunu bilsin.Bunda konu açacak bir durum yok,akıl var mantık var.Krewdi kartından bahsediyoruz.O kartın tüm işlemleri koskoca bir kurum tarafından an be an kontrol ediliyor,babanın nereden,ne zaman,ne tutarda harcama yapıldığını öğrenmemesinin mümkünatı yok.Kaçarın yok anlayacağın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.