Babamı kaybettim

Başınız sağ olsun hocam. Umarım bu şoku çabuk atlatırsınız. Ölenle ölünmüyor maalesef hayat devam ediyor. Kendinizi toparlamaya bakın.

Başınız sağ olsun hocam mekanı cennet olsun babanızın, ilk zamanlar çok zorlanabilirsiniz fakat ileride daha rahatlayacaksınız merak etmeyin. Böyle bir şeyi yaşamak ve geçirmek kolay değil ve uzun süren bir süreç

Omurilik damarları çok hasar görmüştü. İlaç tedavisine dayanamadı damarları ve uyurken öldü.

Başınız sağolsun hocam mekanı cennet olsun. Fakat bence iyi tarafından bakın en azından babanızla bolca zaman geçirecek vaktiniz olmuş. Ben kendisini 5.sınıfta kaybetmiştim zaten 1 2 sene sadece hastanedeydi ve önceden de hiç de zaman geçiremiyordum gerek işleri yüzünden falan. Bu yüzden eminim ki bu anıları düşünerek babanızı gönlünüzde yaşatabilirsiniz. şahsen bende kendisine dair sadece bir heykel bir de fotoğraf kaldı. geriye hiçbir şey kalmadı babamdan.

Mekanı cennet olsun. Rabb'im rahmet eylesin.
Babamı bugün gömdük. Çok boş hissediyorum. Sanki her şey bitmiş gibi. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Anneme yük olmamam lazım. Bir an önce mezun olmam ve çalışmam lazım. Annem için yaşamam lazım. Ama tüm mutluluk hissimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Yataktan çıkamıyorum. Sürekli uykum var.

Başınız sağolsun hocam geçmiş olsun. Hayat böyle maalesef, bir kayıp yaşarsınız epey acı çekersiniz ancak en sonunda unutursunuz. Dimdik ayakta kalmak gerekiyor bu devirde, En azından anneniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…