Babamın telefon numarasını buldular

Keşke random atmak yasak olmasaydı. Asker numarası yılların efsanesidir, size hiçbir şey yapamaz.
Hocam benim korktuğum şey adamın benim akrabam sağlam her şeyini buluruz diyip babamın numarasını bulup anneannesinin numarasına kadar bulduk iddiasında bulunması.
 
Hocam benim korktuğum şey adamın benim akrabam sağlam her şeyini buluruz deyip babamın numarasını bulup anneannesinin numarasına kadar bulduk iddiasında bulunması.

Sana ikramiye çıkmış gidip savcılığa versene adamı sizi aramış telefonu da vardır, sende dilekçe ver gerisini savcı hallediyor max 2 saatini alır yani.
 
Oyunu oynamak zaten bedava ne diye hesap takas yoluna gidiyorsun? Takas yapacağın hesap daha güzelse karşı taraf niçin takasa yanaşsın hiç düşündün mü acaba? Yoksa adam oyundan anlamıyor şunu kekleyeyim mi dedin?
 
Dostum bence olayı objektif bir şekilde tekrar anlat ona göre yardımcı olalım. Adam hesabını çalsa neden babanı arasın? Bence bir düşün tekrar yaz.
Olay şu şekilde oldu ben Valorant fhesap alım satım takas gruplarında geziyordum bu adamın hesabı gözüme çarptı sonra adama yazdım bana whatsapp geçelim yazdı bende tamam dedim.
Sonrasında adamla aynanda takasları yaptık fakat adam hesabın e posta değiştirme kısmını kapatmamış ve kendi hesabının e postasını geri kendi e postası yaptı.Sazan gibi düştüm açıkçası.
Sonrasında hesabı geri aldım adam bana tehditler yağdırdı ve bu olay oldu.
 
Olay şu şekilde oldu ben Valorant fhesap alım satım takas gruplarında geziyordum bu adamın hesabı gözüme çarptı sonra adama yazdım bana WhatsApp geçelim yazdı bende tamam dedim.
Sonrasında adamla aynı anda takasları yaptık fakat adam hesabın e posta değiştirme kısmını kapatmamış ve kendi hesabının e postasını geri kendi e postası yaptı. Sazan gibi düştüm açıkçası.
Sonrasında hesabı geri aldım adam bana tehditler yağdırdı ve bu olay oldu.

Telefon numaran babanın üzerine mi ait?
 

Geri
Yukarı