Baban çalışsaydı adam olsaydı

Video kurgu veya değil, orasına takılmadım. Takılmanız gereken durum, bu kafadaki insanların aramızda bolca olmalarıdır. Ayrıca Almanya'da gurbetçi olarak yaşasalar da Türkiye'nin yönetiminde (oy kullanarak) hak sahibi olup ülkenin kaderini belirliyor olmalarıdır.

Tek vasıfları zamanında şansa bala Almanya'ya gitmeleridir bu cahillerin. Orada çoğunlukla ''vasıfsız iş gücü'' oluşturarak Almanya'nın doğru yatırımları ve ekonomik planları sayesinde savaştan sonra ülkeyi kısa bir sürede kalkındırarak bu cahil insanlara ''haklarını vererek'' ceplerine 3-5 kuruş girmesini sağlamasıdır.

Bunlar euro artınca sevinen insanlardır arsa/ev alacağız Türkiye'de diye. Birkaç yıllık euro birikimiyle arsa/ev alma planı yapıp, Avrupa'nın para birimiyle lüks araba/ev sahibi olup Avrupa'yı yererek Türkiye'yi olduğundan yüksek bir konuma koyarak artık bu düzenden sıkılmış GERÇEK TÜRK VATANDAŞLARINI aşağılayıcı tavırlarla artislik yapmaktan başka vasıfları yoktur. Cahillerdir, yüzleri kızarmaz ve utanmazlardır.

Bu ülkenin kanayan yaralarından biridir cahil Alamancılar. Allah kimseyi bu kadar alt bir eziklik ve ikiyüzlülük katmanına düşürmesin.
 
Terbiyesiz gurbetçiye bak bir de baban adam olaydı falan diyor bana aynı lafı etse adamın amel defterini kapatırım gene iyi dayanmışlar maalesef bu gurbetçiler hiçbir şey bilmiyor şey zannediyor herhalde Türkiye'de herkesin cebinde 20bin TL'lik telefon var.
 
@Ülküsüz kardeşim mesele o değil. Biri röportajın ortasında gelip sana baban adam olsaymış deseydi sen ne yapardın? Tekme tokat dalmaz mıydın? Kurgu olduğu aşikar.
Bu bilgi nereden geldi sorması ayıp? Antalya'da yaşıyorum, birkaç kez denk geldim de arkadaşa, merak ettim yani.

Dostum biri gelip sana röportajın ortasında baban adam olsaymış dese sen nasıl tepki verirdin? Hiç zıt çıkmaz mıydın?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı