Babannem ne kadar yaşar?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar üzülmenize gerek yok hayatta daha niceleri var Allah hayırlı kapı neyse onu açsın sağlıklı bir şekilde yaşayacaksa çok isterim tabii ama umarım önümde acı çekmez acı çekerse çok kötü olurum.

Ciğeri ise 1 parça yiyor kadın çok etkilemez sanırım o ciğeri görünce seviniyor ya o yetiyor hocam.
Hocam inşallah babaanneniz iyileşir. Birlikte nice daha güzel günler geçirirsiniz. Ölüm de bir haktır neticede.

Dediğiniz gibi, Allah bir kapıyı kapar; başka bir kapı açar.

Siz yine de dirayetli olun. Tekrardan Allah şifa versin.
 
Sağlık değerlerini, gördüğü tedaviyi, aldığı ilaçları vb. çok detaylı sağlık bilgilerini görmeden bu tür bilgileri kimse veremez.
Ancak şunu diyebilirim. Metastaz sonrası kanser için kemo görüyorsa vücudu bu bitkin ve isteksiz düşürüyor vücut savaşıyor çünkü. Bu tür bir tedavi görüyorsa metastaz yapan ye riçin ameliyat planmadıysa oluşum eni ise ilaçla tedavi deniyorlarsa bu zaman zarfında farklı hiçbir hastalığa yakalanmaması lazım bağışıklığı güçlendirici besin tüketmesi gerekli.
Ev hijyenine, ağırlık kaldırmaması, kullanmaması gereken ilaç listesine uyması gerekiyor. Mümkünse elinizden geliyorsa ev içi hava nemlendirici ve toz tutucu makinelerden alınabilir. Dışarı çıkıyorsa çok yorulmamasına vb. dikkat edebilirsiniz.
Kan değerleri, kansızlık gibi şeyleri varsa bunla ilgili sağlıklı besinler alınabilir.
İlgilenen doktorun yeterli gelmediğini veya daha kötüye gittiğini düşünüyorsanız aynı branşta farklı bir doktora danışabilirsiniz.
 
Hiçbir tedaviden korkmayın ertelemeyin. Yan komşum tedavisini korkup 1 sene erteledi ve dün sabah vefat etti.
 

Geri
Yukarı