Babaya hediye önerisi

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese,
Malum babalar günü geldi, çattı. Babamda yurt dışı telefon var. 2-3 ay sonra kapanacak ( Huawei kullanıyor )
Pura 70'i de çok beğendi. Huawei'de de şu an da kampanya var. Pura 70 + Pro kulaklık ve kurumsal kart olduğu için 6 taksit imkanım var. Ve sanırım pazardan sonra da cihaza zam gelecek. Mağaza çalışanı öyle dedi. Şimdi siz yerimde olsanız telefon vs alır mısınız? Ya da benim durumda olsanız ne düşünürsünüz. Aslında her zaman alırım ancak bunu bahane etmek istiyorum.

Ben babama sorsam yok, borçlar vs. Var diyecek elbette her zamanki gibi ancak yine de böyle bir şey yapma fikri aklımda hep.

Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.

NOT: GRUPTA OLUP BABASI VEFAT EDEN ARKADAŞLARIN AFFINA SIĞINARAK BU KONUYU AÇIYORUM.

Babana bağlı, Allah'a şükür borç harç durumumuz yok, halimiz yerinde ama 50k bir telefona versem babam bu ne üstüne binince bizi götürüyor mu? Çay kahve de yapıyor mu der

Babana bağlı, Allah'a şükür borç harç durumumuz yok, halimiz yerinde ama 50k bir telefona versem babam bu ne üstüne binince bizi götürüyor mu? Çay kahve de yapıyor mu der

Hahah hocam herkes bu tepkiyi verir elbette. Ancak yine de saha uygun ve ucuza bir şey yok. Bugün almazsak yarın bir gün almak durumunda kalacağız o zaman sa daha da artacak. Bilmiyorum alsam mı?

Alırım, çok iyi fotoğraf çekiyor, bayağı iyi bir kampanyası var şu an. Saati de eklenebilir, Huawei saatleri de bayağı güzel.

Hocam, açıkçası önceliğim Tansiyon ölçen saat almaktı. Ancak Watch D sanırım artık satılmıyor. O da ne kadar doğru oranda ölçüm yapıyor, bilemiyorum. 2-3 ay zorlancam. Ondan sonra bayağı bayağı rahatlıyorum.

Tansiyon ölçmesi şart değil, o modeller nedense hep bir az geliyor, onay filan gerekiyor, ithalatı daha büyük mesele. Ben de bol ve yaygın olsun isterim ancak tıbbi cihaz kategorisi işi bozuyor anlaşılan.

En son model saatleri genel olarak bayaa iyi genel sağlık takibi yapıyor. Telefon ile birlikte su içme hatırlatması, hareket hatırlatması gibi özellikler de kullananlar memnun.

Hocam,
Aslında ya saat olacak, ya da sadece telefon. İkisini alma durumum ne yazık ki yok. Yani tansiyon sorunu yaşadığı için düşünmüştüm. Ancak o da doğruluk payı bayağı bir spesifik. Doğruluk oranı bayağı düşük gibi

O zaman önce telefon, sonra saat, kampanya sırası sebebiyle mantıklı olan bu. Zaten acil olan ihtiyaç da oymuş.

Yani hocam. Bugün olmasa da birkaç ay sonra yurt dışı telefonu kapanacak ve haliyle tel ihtiyacımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…