Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 604 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Bu aralar Muay Thai ile ilgileniyorum ve herhangi bir tekme hareketini biraz üste atmaya çalışınca kaslarım kopacakmış gibi oluyor bu yüzden evde esneme hareketleri yapmak istiyorum. Bunun için evde hangi hareketleri yapabilirim?
Bu aralar Muay Thai ile ilgileniyorum ve herhangi bir tekme hareketini biraz üste atmaya çalışınca kaslarım kopacakmış gibi oluyor bu yüzden evde esneme hareketleri yapmak istiyorum. Bunun için evde hangi hareketleri yapabilirim?
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 14 Ocak 2025 #2 Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et