Bacaklarım kalın

ErenParlak

Decapat
Katılım
30 Nisan 2021
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim bacaklarım vücuduma göre çok kalın şort giyemez oldum yürürken bacaklarım sallanıyor yağ hacmim biraz fazlaydı yazın 5 kilo verdim daha veremiyorum biraz göbek kaldı 12. sınıfım okul bitsin spor yapacağım bu bacaklar nasıl iner yazın şort giymek istiyorum.
 
Kalori açığı bırakarak, egzersiz yaparak, düzenli uyuyarak, düzenli beslenerek kilo verebilirsin. Bu arada aşırı kiloluysan egzersiz yapmak şart yoksa kilo vermen zorlaşacaktır.
 
Boy, kilonu iletebilir misiniz hocam.
172 boy 63 kilo

Hocam bisiklet sürüyorum hatta en yüksek viteste artık 7*3 vites bile hafif geliyor baldır kısmım bacağımı sıktığımda yumurta gibi oluyor sert kas

Hocam bisiklet sürüyorum hatta en yüksek viteste artık 7*3 vites bile hafif geliyor baldır kısmım bacağımı sıktığımda yumurta gibi oluyor sert kas


Hocam bisiklet sürüyorum hatta en yüksek viteste artık 7*3 vites bile hafif geliyor baldır kısmım bacağımı sıktığımda yumurta gibi oluyor sert kas.
 

Hocam, sabah erken saatlerde aç karnına düzenli olarak minimum 45 dakika kardiyo yapabilirsiniz. Şeker tüketiminizi, yağ tüketiminize daha dikkatli davranabilirsiniz. Bol su tüketmenizde yararı olacaktır. Düzenli olarak minimum 1 ay her gün sabah aç karnına kardiyo yapmanızın yararını göreceksiniz. En yararlısı olarak bisikleti tercih edebilirsiniz.
 
Kilon normal aslında günlük aldığın kaloride kalıp yağ tüketimini azaltıp ortalama karbonhidrat tüketip ağırlıklı protein tüket. En sevdiğin diziyi telefonuna indir spor salonunda bisiklet yap bol bol.
 

Geri
Yukarı