Backdoors virüsü nasıl kaldırılır?

Sagkrose

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dün gece bir program indirirken Windows Defender bilgisayarımda backdoors adlı bir virüs buldu. Hemen karantinaya aldı ama silemedi. Ben de Kaspersky virüs programı indirip onunla tam tarama yaptım ve tüm virüsleri temizledim. Tam tarama yaptığımda virüs görünmüyor. Fakat bu sabah Gmail'ime mesaj gelmiş şifrenizi değiştirin diye. Bilgisayarımda hala virüs var mıdır?

Merhaba. Dün gece bir program indirirken Windows Defender bilgisayarımda backdoors adlı bir virüs buldu. Hemen karantinaya aldı ama silemedi. Ben de Kaspersky virüs programı indirip onunla tam tarama yaptım ve tüm virüsleri temizledim. Tam tarama yaptığımda virüs görünmüyor. Fakat bu sabah Gmail'ime mesaj gelmiş şifrenizi değiştirin diye. Bilgisayarımda hala virüs var mıdır?
Virüs girdiği gibi yapmış olabilir. Değiştirin her ihtimale karşı. MBAM ile tam tarama yapın.

Virüs gitmiştir ama şifrelerini değiştir ve 2fa ekle.

En iyisi dosyalarınızı yedekleyip temizbir format atın bilmediğiniz gerekli olan şifrelerinizide kayıt edin bazen virüs silinmiş olarak gösteriyor ama geri geliyordu benim eski PC de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı