B Barisfuat Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 31 Temmuz 2023 #1 Selam. Bugün eski HDD buldum ve tarattım. Bad sector olup olmadığına baktım. Sanırım yok. HD Tune ile tarattım sonuç normaldi. Bir de HDD regenator ile tarattım sonuçlar bunlar. Burada bir sorun var mı? Pek anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Selam. Bugün eski HDD buldum ve tarattım. Bad sector olup olmadığına baktım. Sanırım yok. HD Tune ile tarattım sonuç normaldi. Bir de HDD regenator ile tarattım sonuçlar bunlar. Burada bir sorun var mı? Pek anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 Barisfuat dedi: Buyurun hocam Eki Görüntüle 1884849 Genişletmek için tıkla... Hocam kötü değil ama verilerini bu diske emanet etmesen iyi olur. Yeni bir diske geç veya önemsiz verilerini bunda sakla. Artı 0 Eksi
Barisfuat dedi: Buyurun hocam Eki Görüntüle 1884849 Genişletmek için tıkla... Hocam kötü değil ama verilerini bu diske emanet etmesen iyi olur. Yeni bir diske geç veya önemsiz verilerini bunda sakla.
KS KS B Barisfuat Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #12 Baş-ül Adam dedi: Hocam kötü değil ama verilerini bu diske emanet etmesen iyi olur. Yeni bir diske geç veya önemsiz verilerini bunda sakla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ayrıca yeni HDD alacağım 1TB ile 500 GB arasında kaldım. Önerebileceğin HDD modeli var mıdır? Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Hocam kötü değil ama verilerini bu diske emanet etmesen iyi olur. Yeni bir diske geç veya önemsiz verilerini bunda sakla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ayrıca yeni HDD alacağım 1TB ile 500 GB arasında kaldım. Önerebileceğin HDD modeli var mıdır?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #13 Barisfuat dedi: Teşekkür ederim ayrıca yeni HDD alacağım 1TB ile 500 GB arasında kaldım. Önerebileceğin HDD modeli var mıdır? Genişletmek için tıkla... Seagate hariç WD ve Toshiba bakabilirsin. 7200RPM aşağısı olmasın. Bu şartlardaki istediğin ürünü alabilirsin. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Barisfuat dedi: Teşekkür ederim ayrıca yeni HDD alacağım 1TB ile 500 GB arasında kaldım. Önerebileceğin HDD modeli var mıdır? Genişletmek için tıkla... Seagate hariç WD ve Toshiba bakabilirsin. 7200RPM aşağısı olmasın. Bu şartlardaki istediğin ürünü alabilirsin. İyi forumlar.